شورشیانی چون برهان وانی که پیام خود را بیشتر از طریق تلفنهای همراه منتشر میکنند تا حملات مسلحانه، عامل وحدت در منطقه مورد مناقشه کشمیر برای جوانانی شدهاند که سلطه و نفوذ دولت فدرال هند را رد میکنند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری رویترز، برهان وانی، یکی از فرماندهان 22 ساله گروه جدایی طلب "حزب المجاهدین" مظهر نسل جدید شبه نظامیانی است که همدردی عموم مردم را در مبارزهای که بار دیگر خطر بیثباتی منطقه کشمیر را به همراه دارد، به دست میآورد.
محمد مظفر وانی، پدر این شبه نظامی که سال گذشته میلادی به خاطر انتشار عکسهایی از گروهش در رسانههای اجتماعی و همچنین سخنرانیهایی که در آن از مردم کشمیر خواست تا سلاح به دست گیرند بدنام شد، گفت: او در یک مسیر پرهیزکارانه و تقوا قرار دارد و به او افتخار میکنم. تمامی مردم کشمیر از هدف او حمایت میکنند.
سرکوب گسترده توسط نیروهای امنیتی هند یک شورش جدایی طلبانه در کشمیر را که برای نخستین بار در دهه 1990 میلادی به راه افتاد و از حمایت پاکستان برخوردار بود، فرونشاند اما در حال حاضر مجددا از سر گرفته شده است.
رهبران جدایی طلب، دهلی نو را به نگه داشتن مردم زیر سلطه 750 هزار نیروی امنیتی متهم میکنند.
آنها همچنین میگویند، دهلی نو یک استراتژی قدیمی را برای الحاق مذهبی، اقتصادی و جمعیتی 5/ 12 میلیونی مردم کشمیر به هند دنبال میکند.
جدایی طلبان میانه رو و تندرو هشدار میدهند: نتیجه این اقدام افراطی شدن هر چه بیشتر نسلی است که در حال حاضر به خاطر سرکوب موج اعتراضات خیابانی خشن و ظالم شدهاند.
این در حالی است که مدافعان حقوق بشر میگویند، این شبه نظامیان قادر به انجام حملات جدی نیستند و در عوض با نیروهای امنیتی موش و گربه بازی میکنند، آنها سلاح را در دست دارند اما فیلمهای منتشر شده از آنها بیشتر تبلیغاتی است تا خشونت آمیز.
انتهای پیام
نظرات