• دوشنبه / ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ / ۰۸:۵۷
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 94111207321
  • خبرنگار : 90136

حمایت گراد از باشگاه ذوب آهن اصفهان

حمایت گراد از باشگاه ذوب آهن اصفهان

مجموعه گراد از باشگاه فوتبال ذوب‌آهن اصفهان در دو دیدار این تیم برابر پرسپولیس و استقلال تهران حمایت مالی و معنوی می‌کند‌.

مجموعه گراد از باشگاه فوتبال ذوب‌آهن اصفهان در دو دیدار این تیم برابر پرسپولیس و استقلال تهران حمایت مالی و معنوی می‌کند‌.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، این مجموعه که یکی از برندهای معتبر صنعت پوشاک کشور به شمار می‌آید، در ادامه فعالیت‌های فرهنگی خود، حمایت از ورزش به‌ویژه ورزش قهرمانی را در دستور کار خود دارد و حمایت مالی و معنوی از باشگاه ذوب‌آهن اصفهان را نیز در همین زمینه صورت می‌دهد. همچنین گراد، انجام این اقدام را به عنوان جزئی از رسالت و مسئولیت اجتماعی خود دنبال می‌کند.

تیم ذوب آهن اصفهان در روزهای 13 و 18 بهمن‌ماه سال‌جاری در قالب هفته‌های هجدهم و نوزدهم لیگ برتر فوتبال کشور میزبان دو تیم تهرانی استقلال و پرسپولیس است. در حال حاضر استقلال تهران با کسب 34 امتیاز از 17 بازی در صدر جدول این رقابت‌ها قرار دارد و ذوب‌آهن و پرسپولیس به ترتیب در رده‌های سوم و پنجم هستند.

برند گراد هم‌اکنون زیر مجموعه گروه راهبرد آتی دانا است.

این مجموعه در حال حاضر یکی از بزرگ‌ترین برندهای تولید‌کننده پوشاک آقایان در ایران است که محصولات خود را در 23 فروشگاه در تهران و شهرستان‌ها عرضه می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha