• دوشنبه / ۱۰ شهریور ۱۳۹۳ / ۰۰:۵۷
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 93061005571
  • خبرنگار : 71431

آزمون‌های دانشگاه پیام نور اینترنتی می‌شوند

آزمون‌های دانشگاه پیام نور اینترنتی می‌شوند

معاون آموزشی دانشگاه پیام نور از برگزاری آزمون های این دانشگاه به شکل آنلاین و بدون نیاز به حضور فیزیکی در دانشگاه در آینده نزدیک خبرداد.

معاون آموزشی دانشگاه پیام نور از برگزاری آزمون های این دانشگاه به شکل آنلاین و بدون نیاز به حضور فیزیکی در دانشگاه در آینده نزدیک خبرداد.

دکتر کریمی در گفت و گو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دراین باره گفت:‌ یکی از ویژگی ها و شعارهای دانشگاه پیام نور آموزش برای همه،‌در همه جا و در همه وقت است و برای رسیدن به این هدف که بخش زیادی از آن محقق شده تصمیم گرفتیم تا امکان برگزاری آزمون های آنلاین این دانشگاه فراهم شود.

وی با بیان اینکه در این شیوه دانشجو بدون حضور در مراکز دانشگاهی در منزل ،محل کار و هر جای دیگری که به اینترنت متصل است در آزمون شرکت می‌کند گفت: در حال حاضر بنا داریم تا اجرای آزمایشی این آزمون را در استان تهران یایکی از مراکز این استان انجام دهیم و پس از جمع آوری بازخوردها و رفع نواقص، آن را به تمامی مراکز پیام نور تعمیم دهیم.

معاون آموزشی دانشگاه پیام نور درباره احتمال تقلب در این آزمون و راه های پیشگیری از آن نیز گفت: در این خصوص نیز تمهیداتی اندیشیده شده و بررسی هایی نیز در حال انجام است و امیدواریم مشکلی در این خصوص پیش نیاید.

کریمی درباره شیوه آموزش الکترونیک که از امسال جایگزین شیوه آموزش محور در دانشگاه پیام نور شده است گفت: اجرای آزمایشی این شیوه در استان تهران آغاز شده و امیدواریم در دیگر استان ها نیز اجرایی شود.

وی در توضیح بیشتر در باره این شیوه اظهار کرد: شیوه الکترونیکی همان شیوه آموزش مجازی است و نیازی به حضور دانشجو در دانشگاه نیست و این امکان را برای دانشجویان و اساتید فراهم می کند که به شکل آنلاین با یکدیگر درارتباط باشند.

به گفته معاون آموزشی دانشگاه پیام نور در این دوره از آزمون ارشد فراگیر دانشگاه که روز جمعه برگزار می‌شود، حدود 20 درصد از پذیرفته شدگان یعنی معادل 2000 نفر در این شیوه پذیرفته خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۶-۱۰ ۲۲:۰۵

هر روز بدتر از ديروز!