• دوشنبه / ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ / ۱۶:۱۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 93052010104
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

وطنی: دانشگاه‌های کرمانشاه باید مشکل ریزگردها در منطقه را حل کنند

معاون پژوهشی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: این وظیفه دانشگاه‌های کرمانشاه است که مشکل ریزگردها را حل کنند.

معاون پژوهشی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: این وظیفه دانشگاه‌های کرمانشاه است که مشکل ریزگردها را حل کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، دکتر علی وطنی در نشست روسای دانشگاه های استان کرمانشاه با معاون علمی و فناوری رییس جمهور که در دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد، اظهارکرد: استان کرمانشاه دارای استعدادهای بالقوه ای در بخش کشاورزی و دامپروری است و اراضی حاصلخیزی دارد که نیاز است دانشگاه ها با ورود به این عرصه زمینه را برای توسعه دانش بنیان آن فراهم کنند.

وی افزود: سالهای سال است که در مورد ارتباط دانشگاه و صنعت صحبت می کنیم اما معلوم نیست که چه موقع قرار است این دو با هم آشتی کنند. این دو همیشه همدیگر را متهم می کنند. مگر دنیا این مشکل را حل نکرده، پس چرا ما نمی توانیم آن را حل کنیم.

وطنی تصریح کرد: می خواهم بگویم این خود ما هستیم که نخواسته ایم با هم آشتی کنیم، چرا که هیچ مانعی برای آشتی دانشگاه و صنعت وجود ندارد.

وی با بیان اینکه چه اشکالی دارد که کشاورزی در کرمانشاه با دانشگاه همراه باشد، گفت: باید شرکتهای دانش بنیان را هم در دانشگاه و هم در خارج از دانشگاه راه اندازی کنیم.

معاون پژوهشی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار کرد: در این استان گیاهان دارویی به صورت خودرو رشد می کنند و انرژیهای تجدیدپذیر از ظرفیتهای اصلی این استان است، اما تاکنون کمترین توجه را به آنها کرده ایم.

وطنی تاکید کرد: نباید به دنبال کارهای تکراری و تجربه شده باشیم و نیاز است که امروز به سمت تاسیس شرکتهای دانش بنیان قدم برداریم.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به توانایی ها و پتانسیل هایی که در استان کرمانشاه وجود دارد، باید در این استان بیش از 200 شرکت دانش بنیان تاسیس شود.

این مقام مسئول اظهار کرد: باید به سمتی برویم که به استادان فعال در عرصه صنعت احترام ویژه گذاشته و اگر استادی شرکتی را راه اندازی کرد، نه تنها او را مواخذه نکرده، بلکه او را تشویق هم کنیم. چراکه او می خواهد به دانشجو بفهماند که بدون اتکا به دولت روی پای خود بایستد.

وطنی تاکید کرد: مشکلات این استان را باید دانشگاه‌های این استان حل کنند. به عنوان مثال این وظیفه دانشگاه های کرمانشاه است که مشکل ریزگردهای این منطقه را حل کنند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، مدیر مرکز رشد دانشگاه رازی کرمانشاه نیز در این نشست گفت: تاکنون 15 واحد موفق از مرکز رشد دانشگاه رازی کرمانشاه خارج شده‌اند.

دکتر سهراب دل انگیزان افزود: مرکز رشد دانشگاه رازی یک مرکز جوان است که از سال 1388 تاسیس شده است.

وی افزود: در حال حاضر 13 واحد فناور در مرکز رشد دانشگاه رازی کرمانشاه مستقرند که این واحدها بعد از توانمندسازی به پارک های علم و فناوری معرفی می‌شوند.

این مقام مسئول در دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: امسال پنج واحد موفق و توانمندسازی شده خود را به سمت پارک علم و فناوری کرمانشاه سوق داده ایم.

وی یادآور شد: از ابتدای راه اندازی این مرکز رشد تاکنون 15 واحد موفق خروجی داشته ایم.

دل انگیزان تصریح کرد: واحدهای مستقر در مرکز رشد دانشگاه رازی در زمینه‌های شیمی و مهندسی شیمی، مواد و مکانیک، نانو و زیست فناوری و حوزه های علوم انسانی فعالیت دارند.

مدیر مرکز رشد دانشگاه رازی با اشاره به راه اندازی صندوق قرض الحسنه این مرکز رشد، گفت: در حال حاضر نیاز مبرم به اعتباری بالغ بر 500 میلیون تومان برای صندوق مرکز رشد دانشگاه رازی کرمانشاه داریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha