قائممقام سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با حضور در «ایسنا» با فعالیت بخشهای مختلف این خبرگزاری آشنا شد و از خبرنگاران خواست تا به سازمان میراث فرهنگی کمک کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر مهدی حجت در میان خبرنگاران گروه فرهنگی - هنری ایسنا، تأکید کرد: باید بهگونهای عمل کنیم تا حفاظت از میراث فرهنگی در ذهنها انعکاس داشته باشد.
معاون میراث فرهنگی اشتباه جامعهی کنونی را نوع دیدگاهی دانست که مردم نسبت به میراث فرهنگی دارند و ادامه داد: متأسفانه به میراث فرهنگی بهعنوان یک امر کاملا گذشته نگاه میشود، در حالی که میراث فرهنگی ریشهی درختی است که میوهاش حوزههای فرهنگی مانند ادبیات، تئاتر و سینما است.
او اظهار کرد: حساسیتی که اکنون روی وزارت ارشاد، صداوسیما و حتی سازمان تبلیغات اسلامی وجود دارد، مانند حساسیت روی میوههای یک درخت است، چون میراث فرهنگی ریشه است.
حجت گفت: اگر میگوییم «نه شرقی، نه غربی» باید به این نکته توجه کنیم که باید جایی باشد تا روی آن بایستیم. حتی اگر در حوزهی ادبیات رمان خوبی نوشته نمیشود، به این دلیل است که به میوه وصل نشدهایم، اتصال شاخه به درخت و میوه مهم است. متأسفانه ما ربطها را گم کردهایم.
وی با اشاره به اقدامات هنری مانند فضاسازی، عناصر و گفتوگوهایی که علی حاتمی - کارگردان - در حوزهی سینما داشته است، خطاب به خبرنگاران اظهار کرد: اگر شما اعلام آمادگی کنید، همهی حوزهها میتوانند میراث فرهنگی را از این حالت که به گوشهای افتاده است و بیشتر حول محورهایی مانند گردشگری میچرخد، درآورند.
قائممقام سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با تأکید بر اینکه وضعیت کنونی اصلا در شأن میراث فرهنگی نیست، اضافه کرد: متأسفانه جایگاه و نقش میراث فرهنگی در جامعه تنزل یافته است و ما باید این جایگاه را دوباره کسب کنیم.
مشروح گفتوگوی مهدی حجت با خبرنگاران ایسنا بهزودی منتشر میشود.
انتهای پیام
نظرات