مدیرعامل اداره غله و خدمات بازرگانی منطقه 7 کشور از آموزش پخت صحيح نان به 2500 نانوا در استان گيلان خبر داد.
رمضان کامرانپي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه گيلان، ضمن تشکر از نانوایان زحمتكش خواستار بهبود كيفيت نان استان با توجه به اجراي هدفمندي يارانهها و ايجاد فضاي رقابتي در اين عرصه شد.
وي درخصوص نان مطلوب كه بايد داراي ويژگيهايي همچون عطر و رنگ مطبوع و طبيعي، يكنواختي پخت، عاري از مواد زايد و افزودنيهاي غيرمجاز و ... باشد، افزود: در شرايط نرخگذاري جديد سود عادلانه توليدكننده بطور كامل رعايت شده و هرگونه كمفروشي و عدم كيفيت نان فاقد توجيه علمي و عملي است.
وی ادامه داد: با توجه به آزمایشاتی که در کیفیت آرد منطقه 7 کشور شامل استانهای اردبیل، گیلان و قزوین، صورت گرفته است، آردها از استاندارد کامل برخوردار است و هیچ بهانهای برای نبود کیفیت نان از سوی نانواییان پذیرفته نیست.
کامرانپی با بیان این مطلب که علاوه بر مواد اولیه مرغوب دیگر عوامل نظیر ابزارآلات موجود در نانواییها و همچنین مهارت نانوا در کیفیت نان موثر است، خاطرنشان کرد: با انعقاد تفاهمنامهای که در ادارهکل آموزش فنیوحرفهای گیلان صورت گرفته است با هزینه دولت 2500 نانوا در گیلان آموزش پخت صحیح نان میبینند.
وي به ساماندهي عاملين توزيع آرد اشاره و خاطرنشان کرد: همه عاملين توزيع موظف به صدور فاكتور فروش با نرخهاي رسمي بوده و هرگونه فروش آرد ساير استانها نيز شامل رعايت دقيق نرخهاي مصوب استان گيلان خواهد بود.
وی همچنين از نانوايان استان خواست تا هرگونه گرانفروشي در اين خصوص را به شماره 124 رسيدگي به تخلفات صنفي گزارش کنند.
انتهاي پیام
نظرات