برنامههاي گراميداشت هفته دفاعمقدس اعلام شد؛ سردار باقرزاده(1): دفاع مقدس از آشكارترين جنبههاي تجلي دين در عرصه حيات بشريت بود
سردار ميرفيصل باقرزاده رئيس بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس، امروز در يك نشست خبري، برنامههاي گراميداشت هفته دفاع مقدس را تشريح كرد.
به گزارش خبرنگار سرويس فرهنگ و حماسه خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، سردار باقرزاده در اين نشست خبري اظهار داشت: صدام با همه فزونخواهيهايش در نهايت در چنگ انتقام الهي گرفتار شد اما ملت ما در اوج اقتدار و عزت اسلامي، پلكان ترقي را يكي پس از ديگري طي ميكند.
وي افزود: دفاع مقدس يكي از آشكارترين جنبههاي ظهور و تجلي دين در عرصه حيات سياسي و اجتماعي بشريت در دوران معاصر بود كه بر اساس آن، يكي از فروع دين يعني جهاد دفاعي به ظهور رسيد. نقطه مقابل اين ظهور معنوي، سقوط از حوزه عقل و غلتيدن درگرداب احساسات و تعصبات كور و جاهلانه و گرايشات سكولاريستي بود و همين گرايشات صدام از علل وقوع جنگ تحميلي به شمار ميرفت. صدام و حزب بعث دريافت درستي از پيامهاي انقلاب نداشتند و با تشويق و حمايتهاي شيطان بزرگ درصدد مقابله با آن برآمدند.
سردار باقرزاده اظهار داشت: از نگاه صدام، رژيم شاه در ايران يك مانع تلقي ميشد؛ بنابراين با پيروزي انقلاب اسلامي و تغييرات سياسي اجتماعي ايجاد شده در ايران، حركت خود را شروع كرد و انتظار داشت با تحميل جنگ، شوكي به نظام اسلام وارد كرده و بر اساس آن ضمن فلج كردن نظام اسلامي آن را ساقط كند. از نظر او، اين حركت، دفعي در مقابل انقلاب بود چرا كه در صورت پيروزي انتظار داشت قهرمان قادسيه باشد و ملت عراق هم به عنوان پيشروترين ملت عربي در منطقه معرفي شود.
وي ادامه داد: صدام بر قدرت تحرك ارتش عراق براي انجام يك عمليات رعد آسا تكيه داشت در عين حال تصور ميكرد مردم مناطق مرزي ايران به دليل مشكلات پس از پيروزي انقلاب اسلامي او را همراهي خواهند كرد و حتي اين تصور را داشت كه شرايط براي تغيير نظام اسلامي فراهم است و حمله نكردن به ايران را با توجه به شرايط آن زمان نوعي ضعف براي خود ميدانست.او در اين حركت به حمايت قدرتهاي بزرگ تكيه داشت و همين امر نيز ضعف صدام را اثبات كرد اما ملت ايران به قدرت لايزال الهي تكيه داشت و در اين مسير سربلند بيرون آمد يعني حركت صدام به سوي زوال و حركت ملت ايران به سوي توانمند شدن بود.
وي يادآور شد: اين كه صدام چطور توانست با قدرتهاي خارجي براي حمله به ايران به تفاهم كامل برسد اگرچه در حوزه تئوري كاملا شفاف است و بخشهايي از اسناد اين تفاهم نيز در منظر عمومي جهان قرار گرفته است اما مستندات كامل تفاهم و ناگفتهها در اختيار ما قرار نگرفته و دولتهاي غربي و شرقي تلاش ميكنند اين اسناد را از ديد عموم پنهان كنند اما بنياد نيز در تلاش است تا حد امكان و با اتخاذ روشهاي خاصي، اين نقيصه را برطرف كند و حركتهايي نيز در اين زمينه انجام گرفته است.
ادامه دارد...
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات