• یکشنبه / ۳ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404010301133
  • خبرنگار : 50976

یک مسئول در استانداری فارس:

کیفیت خدمت‌رسانی در کمپ مسافران نوروزی شیراز افزایش یافته است 

کیفیت خدمت‌رسانی در کمپ مسافران نوروزی شیراز افزایش یافته است 

ایسنا/فارس سرپرست معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس با بیان این‌که کیفیت خدمت‌رسانی در کمپ‌های مسافران نوروزی نسبت به سال‌های گذشته افزایش یافته است، گفت: مسافران از فضا و امکانات کمپ‌ها رضایت دارند.

مهدی پارسایی امروز، سوم فروردین در بازدید از کمپ اسکان مسافران نوروزی در باغ جنت و زیباشهر شیراز اظهار کرد: کمپ اسکان مسافران نوروزی از ابداعات شهرداری شیراز است و کیفیت بسیار خوبی در این مراکز ارائه می‌شود.

وی با بیان این‌که امسال در زمینه فضاسازی و خدمات‌رسانی در کمپ اسکان مسافران نوروزی در باغ جنت و زیباشهر شاهد رشد قابل توجهی هستیم، افزود: بعضی از مسافرانی که طی ۴ سال گذشته به شیراز آمده‌اند، تصریح کردند که امسال کیفیت خدمات در کمپ‌های اسکان به صورت ویژه‌ای ارتقاء یافته است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس با اشاره به این‌که نمازخانه، سرویس‌های بهداشتی و حمام‌ها در کمپ‌های اسکان شهرداری شیراز به تعداد و کیفیت بسیار خوبی وجود دارد، گفت: مسافران نوروزی با رضایت، از امکانات ایجاد شده استفاده می‌کنند و از فضای ایمن و زیبای این کمپ‌ها بهره می‌برند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری فارس، پارسایی اظهار امیدواری کرد که ان‌شاءالله شرایطی برای تثبیت مجموعه‌ها و کمپ‌ها در شیراز به عنوان یک ظرفیت خاص برای پذیرش مهمان‌ها و مسافران و بهره‌گیری از آن‌ها در روزهای دیگر سال ایجاد شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۱۰:۴۱

دم شما گرم هیچ جا مثل شیراز نبود

avatar
امروز ۱۱:۵۵

سلام ما که جایی پیدا نکردیم بمونیم مردم از این وضع نابسامان سواستفاده می‌کردند و قیمت اجاره موقت خونه هاشون خیلی بالا بود برای همین تو شیراز نموندیم از لحاظ نقشه شهری و نامگذاری هم جالب نبود از ورو به شهر و خروج از شهر خیلی مسیرهای پیچیده داشت