• جمعه / ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۱:۳۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403122416644
  • خبرنگار : 71496

الجولانی میزبان هیئتی عالی رتبه از ترکیه بود

الجولانی میزبان هیئتی عالی رتبه از ترکیه بود

رئیس موقت سوریه میزبان هیئتی از کشور ترکیه شامل وزرای خارجه و دفاع و نیز رئیس دستگاه اطلاعات این کشور بود.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، «احمد الشرع» (ابو محمد الجولانی) سرکرده گروه تحریر الشام و رئیس موقت سوریه همراه با «اسعد الشیبانی» وزیر خارجه، «مرهف ابو قصره» وزیر دفاع و «انس خطاب» رئیس دستگاه اطلاعات کل سوریه روز پنج‌شنبه در دمشق میزبان هیئتی عالی رتبه از کشور ترکیه شامل «هاکان فیدان» وزیر خارجه، «یاشار گولر» وزیر دفاع، «ابراهیم کالین» رئیس دستگاه اطلاعات ترکیه بود.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» ترکیه، مسؤولان ترکیه برای انجام مذاکراتی رسمی به دمشق سفر کردند و الشرع به استقبال آنها رفت.

به گزارش آناتولی، در دیدار میان مقامات ۲ طرف که حدود سه ساعت طول کشید، روابط ۲ جانبه ترکیه و سوریه و تحولات کنونی منطقه مورد بررسی قرار گرفت.

سفر هیئت ترکیه به دمشق بعد از امضای توافقی میان مسؤولان دولت موقت سوریه با نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) در روز دوشنبه بود که «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه آن را در راستای امنیت سوریه دانست و تاکید کرد که «هر تلاشی برای پاکسازی سوریه از تروریسم گامی در جهت درست است و اجرای کامل توافق به دست آمده در راستای امنیت سوریه خواهد بود.»

الشرع در سفر اخیر خود به آنکارا در تاریخ چهارم فوریه با اردوغان درباره احداث یک پایگاه نظامی ترکیه‌ای در مرکز سوریه با استفاده از پایگاه «التیفور» در نزدیکی شهر تدمر موافقت کرد.

همچنین مذاکرات آنها شامل آموزش، ساماندهی و تمرین نیروهای ارتش جدید سوریه و نقاط بازسازی و شرایط شرق فرات بود.

اردوغان در کنفرانس مطبوعاتی بعد از این دیدار اظهار کرد: ترکیه به حمایت کامل خود از ملت سوریه ادامه خواهد داد.

رئیس جمهور ترکیه سفر الشرع به آنکارا را تاریخی توصیف و تاکید کرد: ترکیه آماده ارائه حمایت‌های لازم برای بازسازی سوریه است و تحریم‌های بین‌المللی مانعی بر سر راه پیشرفت این کشور است.

الشرع نیز در این کنفرانس مطبوعاتی با تاکید بر تبدیل روابط تاریخی میان سوریه و ترکیه به مشارکت‌های راهبردی در تمامی زمینه‌ها، گفت: ما با هم روی مسائل راهبردی بزرگ و در راس آنها ایجاد استراتژی مشترک برای مقابله با تهدیدهای امنیتی که ضامن امنیت ما باشد، کار می‌کنیم.

روابط دمشق-آنکارا بعد از روی کار آمدن دولت موقت در سوریه، شاهد پیشرفت گسترده‌ای بوده و مسؤولان ارشد ۲ کشور سفرهای متقابلی داشتند و اظهاراتی در تاکید بر حمایت کامل آنکارا از مسؤولان جدید سوریه مطرح شد. ابراهیم کالین نیز اولین مسؤول ترکیه بود که به سوریه سفر کرد و بعد از آن فیدان ۲۲ دسامبر ۲۰۲۴ به سوریه سفر کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha