• سه‌شنبه / ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۰:۵۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403122115163
  • خبرنگار : 71457

اختلال در جی‌پی‌اس در اراضی اشغالی از ترس حملات یمن

اختلال در جی‌پی‌اس در اراضی اشغالی از ترس حملات یمن

با نزدیک شدن به پایان ضرب‌الاجل تعیین شده توسط انصارالله یمن برای حمله به اراضی اشغالی؛ رسانه‌های رژیم صهیونیستی از اختلال در سیستم جی‌پی‌اس در مرکز اراضی اشغالی خبر دادند.

به گزارش ایسنا، در پی تهدید عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر جنبش انصارالله یمن مبنی بر ازسرگیری حملات به اراضی اشغالی درصورت ممانعت از ورود کمک‌ها به غزه؛ رسانه‌های اسرائیلی از اختلال در سیستم جی‌پی‌اس در مرکز اراضی اشغالی خبر می‌دهند.

شب گذشته رهبر انصارالله یمن در سخنرانی خود درباره تحولات غزه گفت: ما بر مواضع خود در مورد ضرب الاجل ارسال کمک به نوار غزه ایستاده‌ایم و نیروهای مسلح آماده انجام عملیات هستند.

وی افزود: در صورت عدم ورود کمک‌ها به نوار غزه در مهلت تعیین شده، اقدامات نظامی از لحظه پایان ضرب الاجل آغاز خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha