پیام خانلرخانی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به برگزاری مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی بعد از ۶ ماه وقفه بعد از پارالمپیک پاریس، اظهار کرد: با توجه به این که اردیبهشت سال آینده باید در مسابقات پرزیدنت کاپ چین که ۳۰ امتیاز دارد شرکت کنیم، بعد از برگزاری مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی برترینها از فردا پنجشنبه ۹ اسفند به اردوی تیم ملی دعوت میشوند که نفرات اعزامی به این تورنمنت بعد از شرکت در چند مرحله اردوی آمادهسازی، شناسایی و به چین اعزام خواهند شد.
وی در پاسخ به این پرسش که با توجه به افتی که در پارالمپیک پاریس داشتید برای جبران این افت چه برنامهای دارید، تصریح کرد: رقابت در رویدادهای حساس و مهمی همچون پارالمپیک از نظر روحی و روانی شرایطی را رقم میزند که حتی بهترین تکواندوکار ما نیز نتوانست در پارالمپیک طلا کسب کند و تنها به مدال برنز بسنده کرد. تلاش ما بر این است که در کنار ارتقای سطح فنی ورزشکاران، از نظر روحی و روانی نیز آن ها را برای رقابتهای حساس و مهم آماده کنیم. بنابراین با پوست اندازی که در پاراتکواندوی مردان خواهیم داشت به دنبال جوانگرایی در تیم خواهیم بود.
خانلرخانی همچنین با اشاره به برگزاری اردوی تیم ملی بزرگسالان و جوانان به طور همزمان، گفت: برای این که بتوانیم پشتوانه سازی خوبی در آینده برای تیم ملی داشته باشیم سعی داریم با برگزاری اردوی همزمان کم کم جوانان مستعد و باانگیزه را شناسایی و به تیم ملی تزریق کنیم.
وی در پایان درباره برنامه های تیم ملی پاراتکواندو گفت: سال آینده به جز شرکت در مسابقات پرزیدنت کاپ چین، مسابقات قهرمانی آسیا مرداد ماه در مالزی، مسابقات جهانی و سپس بازی های پاراآسیایی جوانان را خواهیم داشت.
انتهای پیام
نظرات