حجت الاسلام حسین طهماسبی در جلسه شورای قضایی استان یزد، با تأکید بر اینکه تمرد و قصور مدیران در عدم برخورد با پدیده شوم زمین خواری مورد پیگرد قضایی میگیرد، گفت: ضرورت دارد بازرسی استان، نظارت خویش در اجرای مصوبات و انجام وظایف مدیران متولی در امر زمین را بیشتر کند و اداره کل ثبت اسناد نیز با پیگیری جدی تکمیل طرح کاداستر بر اشراف خود در خصوص اراضی بیافزاید تا زمینه سوء استفاده و هرگونه عدول از قانون کاهش یابد.
وی افزود: بدیهی است مبارزه و مقابله با پدیده شوم زمین خواری دارای سختی و صعوبت ها و حواشی خاص خود است اما نباید در این زمینه لحظه ای کوتاه آمد و یا مسامحه کرد.
مقام ارشد قضایی استان یزد، عودت اراضی به یغما رفته به بیت المال را در زمان فعلی بسیار آسان تر و کم هزینه تر از آینده برای نظام دانست و تأکید کرد: اگر در گذشته برخورد با پدیده زمین خواری، بسیار کم هزینه تر و آسان تر از الان بوده قطعاً غفلت امروز از این مسئله مهم، موجب پیچیده تر شدن موضوع و افزایش صعوبت بازگرداندن اراضی به بیت المال خواهد بود.
رئیس شورای قضایی استان یزد، گفت: شاید عده ای برای خنثی سازی این حرکت تلاش و جو سازی نمایند و یا حتی برخی از افراد با استناد به فضا سازی های کاذب مترصد توقف امر باشند اما همه باید بدانند عزم دستگاه قضا در این موضوع جدی است و تحت تأثیر جو سازی و فضا سازی هم قرار نمی گیرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از گزارش صبح امروز روابط عمومی دادگستری استان یزد، رئیس شورای قضایی استان یزد، گفت: برای کسانی که که احیاناً در برخورد با زمین خواری جدیدت نداشته و از دستورات و مصوبات استکاف نمایند، تشکیل پرونده و رسیدگی قضایی جدی صورت خواهد گرفت.
انتهای پیام
نظرات