• یکشنبه / ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۹:۴۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1403121208016
  • خبرنگار : 71489

موافق استیضاح وزیر اقتصاد

بیگدلی: در چند ماه اخیر مدیران وزارت اقتصاد وام‌های چند صد میلیونی گرفتند

بیگدلی: در چند ماه اخیر مدیران وزارت اقتصاد وام‌های چند صد میلیونی گرفتند

نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عملکرد وزارت امور اقتصادی و دارایی در حوزه نظارت بانکی و همچنین پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری، مدعی شد که در چند ماه اخیر مدیران وزارت اقتصاد وام‌های چند صد میلیونی گرفتند.

به گزارش ایسنا، عباس بیگدلی در جلسه علنی امروز یکشنبه صحن مجلس در جریان بررسی تقاضای استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی در اظهاراتی به عنوان موافق استیضاح گفت: پیش از پرداختن به نکات فنی استیضاح لازم است پاسخ  بد اخلاقی‌ها را بدهم؛ اول اینکه بیان شده استیضاح روی دولت اثری ندارد و اگر مجلس آقای همتی را از وزارت اقتصاد برکنار کند دولت وی را به عنوان رئیس کل بانک مرکزی و در سمت دیگری منصوب می‌کند که امیدوارم چنین حرفی از سوی دولت خدمتگزار واقعیت نداشته باشد و اگر نه نمایندگان به هرگونه دهن کجی به جایگاه مجلس پاسخ فراتر خواهد داد و چنین حرف‌هایی به سود رابطه دولت و مجلس و وقاق ملی نیست.

وی افزود: همچنین مطرح شده است که موافقان استیضاح آقای همتی باید ضمانت دهند که با کنار رفتن آقای همتی نرخ ارز ثابت بماند؛ این سخن مانند این است که فردی، دیگری را مسموم کرده و او را روانه بیمارستان کرده است و می‌گوید که اگر با من برخورد کنید چه تضمینی است که فرد مسموم نجات پیدا کند و تازه باید امضا دهید که از این به بعد بدن فرد مسموم در برابر سموم ایمن بماند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تنها خطای آقای همتی بحث نرخ ارز و ارزش پول ملی نبوده است، عنوان کرد: در سایر حوزه‌های تحت مسئولیت ایشان هیچ کاری انجام نشده است؛ در حوزه نظارت بانکی که مسئولیت‌های بسیاری در اختیار دارد، نه تنها اوضاع بهتر از قبل نیست بلکه دو سوم تسهیلات را امهال معوقات تشکیل می‌دهد و به جای فشار بیشتر بر صاحبان معوقات کلان، به مجلس و مجمع تشخیص فشار آوردند که میزان وام فرزندآوری و ازدواج را در بودجه کاهش دهند در حالی که کلاً سه درصد از کل تسهیلات نیز متعلق به متقاضیان این تسهیلات نیست و ۷۵۰ هزار نفر در صف دریافت این تسهیلات هستند؛ این در حالیست که شنیده می‌شود در چند ماه اخیر مدیران وزارت اقتصاد وام‌های چند صد میلیونی گرفتند.

بیگدلی همچنین با اشاره به عملکرد وزیر امور اقتصادی و دارایی در زمینه درآمدهای مالیاتی گفت: در حوزه مالیاتی وصول درآمدهای در نظر گرفته شده در بودجه که ابتدایی‌ترین کار نظام مالیاتی است متاسفانه به دلیل عدم اشراف و تسلط ایشان برای اولین بار در طول سال‌های اخیر به طور کامل تحقق نیافت و وی عامل کسری بودجه را به عنوان افتخار در تلویزیون اعلام کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha