• شنبه / ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۶:۰۵
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1403121107666
  • خبرنگار : 50989

مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور:

تکمیل ورزشگاه ۴۵۰۰ نفری پردیسان قم در اولویت قرار گرفت

تکمیل ورزشگاه ۴۵۰۰ نفری پردیسان قم در اولویت قرار گرفت

ایسنا/قم مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور در حاشیه بازدید از ورزشگاه چهار هزار و ۵۰۰ نفری پردیسان قم، بر لزوم تسریع در روند از سرگیری پروژه تأکید کرد و گفت: این مجموعه از پروژه‌های مهم ورزشی استان قم و دارای اولویت در اجرا است.

سید محمدعلی ثابت‌قدم، مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور در حاشیه بازدید از پروژه ورزشگاه ۴۵۰۰ نفری پردیسان قم که امروز ۱۱ اسفند با حضور حسین رضایی، مدیرکل ورزش و جوانان استان قم، ملاعسگری، معاون توسعه منابع و پشتیبانی، برگزار شد، با تأکید بر اهمیت این مجموعه برای توسعه ورزش استان، اعلام کرد: تسریع در روند آغاز مجدد پروژه در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: با استفاده از همکاری همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی و تأمین منابع مالی مناسب، موانع موجود برطرف خواهد شد.

حسین رضایی نیز در این بازدید بر نیاز مبرم به ورزشگاه‌های استاندارد برای پاسخ به تقاضای رو به رشد جوانان استان تأکید کرد و گفت: این پروژه می‌تواند نقش مهمی در پشتیبانی از برنامه‌های ورزشی، به ویژه در بخش‌های همگانی و قهرمانی ایفا کند.

در ادامه، ملاعسگری بر اهمیت رفع موانع اداری و مالی و هماهنگی بین نهادهای مختلف برای ازسرگیری عملیات اجرایی تأکید کرد و گفت: مسئولان مربوطه برای تأمین اعتبارات لازم و ایجاد شرایط مناسب برای شروع مجدد پروژه به صورت جدی در حال پیگیری هستند.

به گزارش ایسنا و به نقل از اداره کل ورزش و جوانان استان قم، این پروژه که مدتی است متوقف شده، در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت و موانع اجرایی آن، از جمله مسائل اعتباری، فنی و پیمانکاری، شناسایی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha