• پنجشنبه / ۹ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۱:۳۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403120906593
  • خبرنگار : 50040

مدیرعامل شرکت ملی پست:

۹۹ درصد اماکن کشور کد پستی دارند/ نیازمند «پست سبز» هستیم

۹۹ درصد اماکن کشور کد پستی دارند/ نیازمند «پست سبز» هستیم

ایسنا/گیلان مدیرعامل شرکت ملی پست تاکید کرد: هر ملک باید کد پستی ۱۰ رقمی داشته باشد و اکنون از ۱۴۵۰ شهر و ۹۴ هزار روستای و آبادی کشور، به بالغ بر ۹۹ درصد اماکن کد پستی دادیم.

محمد احمدی عصر امروز، ۹ اسفند در کارگروه جی.نف استان گیلان، با اشاره به اهتمام و تاکید رئیس جمهور بر اهمیت راهبردی جی.نف در نظام مدیریت داده محور کشور، اظهار کرد: پایگاه های داده کلان نقش مهمی در ساختار حکمرانی مبتنی بر اطلاعات در دنیا دارند.

وی کد ملی و کد پستی را دو مجموعه اطلاعات بسیار مهم برای مدیریت دانست و افزود: باید بدانیم افراد که هستند و کجا هستند و بدون این اطلاعات، کار مدیریتی امکان پذیر نیست.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با بیان اینکه کارگروه های جی.نف راهبردهای درون استان را پیش می برند، ادامه داد: دستگاه های اجرایی در حوزه  خدمت رسانی به مردم نیازمند جی.نف هستند.

احمدی پایگاه داده کد پستی و جی.نف را پایگاه اصلی احراز مکانی دانست و تاکید کرد: هر ملک باید کد پستی ۱۰ رقمی داشته باشد که از ۱۴۵۰ شهر و ۹۴ هزار روستای و آبادی کشور، به بالغ بر ۹۹ درصد اماکن کد پستی دادیم.

وی با بیان اینکه پستچی ها در شهر و روستا گردش دارند و خدمت می کنند، گفت: یک نشانی استاندارد سه بخشی باید به یک کد پستی وصل شود؛ در این بخش چالش داریم که شامل معابر بدون نام و همنام به ویژه در نقاط شهری است.

مدیرعامل شرکت ملی پست، ساختمان های معابر را نیازمند پلاک جهت شناسایی دانست و ادامه داد: بعد از کد پستی و نشانی استاندارد، نیازمند پلاک هوشمند هستیم که با همکاری شهرداری ها و دهیاری ها محقق می شود و جی.نف را تکمیل می کند.

وی جی.نف را یک کد نرم افزاری برای خدمات رسانی دولت الکترونیک دانست و عنوان کرد: جی.نف به نقشه های پارسل نیاز دارد تا بتوانیم تا شهریور ۱۴۰۴، آماده برگزای سرشماری ثبتی مبنا باشیم.

احمدی خواستار همت جمعی همه مسئولان برای تکمیل پروژه جی.نف و نهایتا تحقق اقتصاد دیجیتال شد و خاطرنشان کرد: پست شریال نامرئی ارتباطات است و نقش مهمی در زنجیره اقتصاد دیجیتال دارد.

معاون وزیر ارتباطات، با اشاره به راه اندازی سامانه کد پستی جهت مشارکت مردم برای به روزرسانی اطلاعات کد پستی و نهایتا پلاک کوبی، اضافه کرد: شرکت ملی پست در کنار کد پستی، نشانی استاندارد را تعریف کرده و میزان پیاده سازی آن ۶۸ درصد است.

وی با بیان اینکه خیابان های فاقد نام و پلاک توسط شهرداری ها شماره گذاری خواهد شد تا مردم بتوانند کارت الکترونیکی کد پستی خود را دریافت کنند، افزود: همت کشور برای پیاده سازی این طرح بسیار بالاست.

احمدی با اشاره به ظرفیت گیلان در کسب و کارهای کوچک و متوسط، عنوان کرد: مرکز تجزیه و مبادلات پست در رشت امکان توسعه ندارد و لذا به دنبال راه اندازی مرکز تجزیه و مبادلات هوشمند شمال کشور در گیلان ظرف دو سال آینده هستیم که قطعا یک پروژه زیرساختی کلان محسوب می شود، زیرا گیلان نیازمند یک سوله ۱۰ هزار مترمربعی است و امیدواریم تا اردیبهشت جاری بتوانیم سورتینگ هوشمند را در گیلان پیاده سازی کنیم.

وی ساختمان قدیمی پست در شهرداری رشت را یک سرمایه بزرگ دانست و تاکید کرد: این ساختمان به عنوان نماد توسعه ارتباطات، ظرفیت مولدسازی با محوریت اقتصاد دیجیتال را دارد. علیرغم تنگناهای مالی برای توسعه شبکه فیزیکی، نقش کلیدی را در نظام اقتصاد دیجیتال ایفا می کنیم.

معاون وزیر ارتباطات گیلان را نیازمند توسعه پست سبز دانست و اضافه کرد: با همکاری شهرداری تهران به سمت استفاده از موتورهای برقی رفتیم که این نیاز در گیلان نیز وجود دارد و بخشی از راهکار رفع ناترازی انرژی است؛ استفاده از انرژی خورشیدی در ساختمان های پست را نیز دنبال می کنیم.

وی با بیان اینکه تا پایان سال به ۳۰۰ میلیون مرسوله و ترافیک پستی می رسیم، تاکید کرد: در حال حاضر سه میلیارد مرسوله در کشور وجود دارد و لذا با تحقق اقتصاد دیجیتال باید به ترافیک پستی دو برابری یعنی حدود ۷۰۰ میلیون مرسوله برسیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha