• دوشنبه / ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۶:۲۰
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1403112921748
  • خبرنگار : 71552

جوادی: تهران ظرفیت ۵ تیم لیگ برتری را دارد

جوادی: تهران ظرفیت ۵ تیم لیگ برتری را دارد

مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران گفت: برنامه‌ریزی ما این است که تیم‌های لیگ برتری تهران افزایش پیدا کند. زیر ساخت‌ها وجود دارد و حتی می‌تواند تعداد تیم‌های لیگ برتر به ۵ تیم برسد.

به گزارزش ایسنا، علی جوادی، مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران در حاشیه تجلیل از مدال‌آوران المپیکی در جمع خبرنگاران درباره افتتاح ورزشگاه تختی گفت: سازمان لیگ برنامه‌ریزی می‌کند تا در اولین فرصت مسابقات در تختی برگزار شوند. تعداد تیم‌های تهرانی در لیگ برتر (استقلال، پرسپولیس و هوادار) مشخص است. به دستور مقام عالی وزارت قرار است بازی پرسپولیس و استقلال در آزادی برگزار شود و قابلیت این را داریم که بازی‌های هوادار، نیروی زمینی، پیکان و سایر تیم‌های تهرانی را در تختی برگزار کنیم.

جوادی در ادامه در پاسخ به این سوال که با توجه به ایراداتی که از ورزشگاه گرفتند زمان افتتاح تختی چه زمانی خواهد بود؟ گفت: همه مواردی که مطرح شده بود حل و مرتفع شد. ما آماده‌ایم و اولین بازی که به ما اعلام کنند از همین هفته آمادگی برگزاری داریم. هر موقع سازمان لیگ اعلام کنند برگزار می‌کنیم.

او درباره حمایت‌هایی که استان تهران از تیم‌ها دارد گفت: حمایتی که صورت گرفت تقریبا هم اندازه نیازها بود. هم‌چنان مجموعه تختی نیاز دارد که موضوعات مختلف را در پکیج ورزشی خود داشته باشد و امکانات زیادی را می‌تواند در خودش ایجاد کند. اکنون در حال آماده‌سازی استخر قهرمانی و سالن ورزشی با استانداردهای بین‌المللی هستیم. کار عملیات شروع و پیمانکار تعیین شده و با همت شهرداری فکر می‌کنم پیشرفت ۱۵ تا ۲۰ درصدی داشته است که جای خوشحالی است. قرار شد این مجموعه در کم‌تر از ۹ ماه به بهره‌برداری برسد. خانه بوکس تهران، ژیمناستیک و خانه ووشو را هم جا نمایی کردیم و در کنار استادیوم فوتبال تختی که همه چیز آن آماده است توسعه رشته‌های المپیکی هم در دستور کار است.

جوادی درباره ورزشگاه شهر قدس نیز گفت: با همت شهرداری و فرماندار شهر قدس کار بزرگی صورت گرفت. آن‌جا در زمانی که ورزشگاه آزادی و تختی دچار مشکل بود بار فوتبال را در تهران به دوش کشید و باید از زحمات شهرداری و شورای شهر قدس تجلیل کنیم. آنجا بسیار آماده است و برنامه‌ریزی ما این است که تیم‌های لیگ برتری تهران افزایش پیدا کند. زیر ساخت‌ها وجود دارد و حتی می‌تواند تعداد تیم‌های لیگ برتر به ۵ تیم برسد. استقلال، پرسپولیس و هوادار را داریم و پیکان، سایپا و آریو ظرفیت و رشد رسیدن به لیگ برتر را دارند.

او گفت: اگر ۶ تا تیم لیگ برتری داشته باشیم ۳ تیم میزبان و سه تیم مهمان خواهند بود. ظرفیت اکنون از حیث زیرساخت وجود دارد و این اتفاق با همت وزارت و اداره کل استان تهران رقم خورد. در اسلام شهر ورزشگاه شهید سلیمانی آماده شده و از فروردین آماده خواهد بود. استان تهران برای اولین باردر طول تاریخ به این سطح رسیده است. در دو سال با استاندارهای AFC ظرفیت‌های خوبی ایجاد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha