به گزارش ایسنا، میلان در خانه با تک گل خیمنز از سد هلاس ورونا گذشت و به رتبه هفتم جدول صعود کرد. در این دیدار کار برای کونسیسائو گره خورده بود و در نهایت با گلی که سانتیاگو خیمنز به ثمر رساند، میلان مقابل تیم سرسخت ورونا برد و نفس راحتی کشید.
خیمنز پس از پیوستن به میلان در پنجره نقل و انتقالات نیم فصل، شروع بسیار خوبی در این تیم داشته است. خیمنز در هر دو بازی اولش در سری آ برای میلان گلزنی کرده است، کاری که تنها دو بازیکن دیگر برای این باشگاه انجام داده بودند.
آندری شوچنکو در سال ۱۹۹۹ و کریستین پولیشیچ در سال ۲۰۲۳ نیز همین درخشش را داشتند و توانستند گلزنی کنند. میلان امیدوار است خیمنز بتواند مانند شوچنکو سالها در این تیم بدرخشد و برای تیمش جام کسب کند.
میلان در این فصل با سرجیو کونسیسائو قهرمانی در سوپر کاپ را به دست آورد و حالا تمرکزش روی کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپاست. میلانیها در لیگ قهرمانان اروپا نیز حضور دارند ولی در بازی رفت پلیآف یک هشتم نهایی برابر فاینورد شکست خوردند.
انتهای پیام
نظرات