• شنبه / ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۱:۱۹
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1403112719795
  • خبرنگار : 71263

ترامپ با صادرات گاز مایع آمریکا موافقت کرد

ترامپ با صادرات گاز مایع آمریکا موافقت کرد

دولت ترامپ اعلام کرد یک مجوز صادرات گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) را برای پروژه‌ای در لوییزیانا صادر کرده است که به بازارهای آسیا و اروپا عرضه خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، کریس رایت، وزیر انرژی آمریکا که وزارتخانه‌اش، مسئول تایید این محموله‌های صادراتی است، اعلام کرد صادرات ال‌ان‌جی  آمریکا، اقتصاد آمریکا را تقویت کرده و از مشاغل آمریکایی حمایت می‌کند و در عین حال امنیت انرژی را در سراسر جهان تقویت می‌کند.

آمریکا در تلاش است تا صادرات ال‌ان‌جی خود را افزایش دهد و به اروپا که پس از آغاز جنگ اوکراین، به دنبال کاهش وابستگی به گاز روسیه بوده است، کمک کند. ترامپ پس از اینکه در ۲۰ ژانویه به قدرت رسید، فورا دستور لغو توقف صدور مجوز ال‌ان‌جی را صادر کرد.

شرکت «کامن‌ولث ال‌ان‌جی» که بیش از هر شرکت دیگری منتظر دریافت مجوز صادرات بوده است، می‌خواهد یک کارخانه صادرات به ظرفیت سالانه ۹.۵ میلیون تن در لوییزیانا احداث کند و به کشورهایی که توافق تجارت آزاد با آمریکا ندارند، صادرات داشته باشد. فرهاد اهرابی، مدیرعامل این شرکت گفت: از اقدام دولت آمریکا در صدور مجوز صادرات ال‌ان‌جی، قدردانی کرد.

این شرکت اکنون که مجوز صادرات ال‌ان‌جی را دریافت کرده است، احتمالا تا سپتامبر سال ۲۰۲۵، تصمیم سرمایه‌گذاری نهایی را خواهد گرفت و نخستین تولید ال‌ان‌جی از پروژه‌اش در لوییزیانا، در اوایل سال ۲۰۲۹، آماده ارسال می‌شود.

دو شرکت ال‌ان‌جی دیگر شامل «چنیر» و «انرژی ترانسفر» اعلام کرده اند که قصد دارد برنامه‌های خود برای صادرات ال‌ان‌جی را به سرعت پیش ببرند.

با توجه به مجوزهایی که قبل از اقدام دولت بایدن در توقف صدور مجوز، داده شده اند، پیش بینی می‌شود صادرات ال‌ان‌جی آمریکا تا پایان دهه جاری، دو برابر شود. این امر نگرانی فعالان محیط زیست نسبت به افزایش انتشار آلایندگی در نتیجه رونق ال‌ان‌جی را برانگیخته است و از سوی دیگر، برخی تولیدکنندگان و صنایع وابسته به گاز، نگران افزایش داخلی قیمت گاز هستند.

رئیس جمهور آمریکا همچنین روز جمعه، یک فرمان اجرایی را در دفتر بیضی برای ایجاد یک شورای جدید انرژی ایجاد کرد که هدف آن، توسعه تولید نفت و گاز آمریکا خواهد بود.

بر اساس گزارش رویترز، ترامپ در خصوص برنامه‌های خود برای افزایش حفاری، گفت: بیش از ۶۰۰ میلیون هکتار از آب‌های فدرال، اکنون به روی توسعه نفت و گاز باز هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha