• جمعه / ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۲:۴۲
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403111914183
  • خبرنگار : 50228

رئیس سازمان بسیج ورزشکاران کشور:

شهدای ورزشکار، پلاکشان مدالشان شد

شهدای ورزشکار، پلاکشان مدالشان شد

ایسنا/خوزستان رئیس سازمان بسیج ورزشکاران کشور گفت: شهدای ورزشکارا از سکو و مدال گذشتند و مدال شان پلاکشان شد. 

سید مهدی میرجلیلی امروز، جمعه ۱۹ بهمن، در حاشیه مراسم کاروان راهیان نور جامعه ورزش کشور در یادمان شهید ابراهیم هادی در کانال کمیل، اظهارکرد: جامعه ورزش پنج هزار شهید در دوران دفاع مقدس و ۱۳۵ شهید مدافع حرم دارد. این شهدا برای ما برکت و مایه افتخار هستند و برای ورزش ایران نیز مایه مباهات هستند. 

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: کانال کمیل قطعه ای از بهشت است. این جا قطعه‌ای است که از آسمان به زمین افتاده او این جا معطر به خون شهدا است.
 
رئیس سازمان بسیج ورزشکاران کشور گفت: ورزشی‌ها صبر، مقاومت، از خود گذشتگی، اراده و تمرین را خوب متوجه می‌شود. اما شهدا به معنای واقعی ایستادگی، ازخودگذشتگی و صبر را معنا کردند. 

او اظهار کرد: امروز جامعه ورزش از سراسر کشور در کانال کمیل حضور پیدا کردند تا از شهد الگو و مدد بگیرند و پرچم داری و علم داری در میادین ورزشی را انجام دهند و عزت و اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران را نشان دهند.

میرجلیلی بیان کرد: ورزشکاران وقتی به کشور برمی‌گردند سفیران فرهنگ و مرام پهلوانی خواهند بود و ان شاالله بتوانیم راه شهدا را ادامه دهیم. شهدای ورزشکارا از سکو و مدال گذشتند و مدال شان پلاکشان شد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha