لیلا محمدی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه بنیاد ایرانشناسی نمایندگی استان زنجان شهریور ماه سال ۱۴۰۱ راهاندازی شد، اظهار کرد: این بنیاد زیر نظر نهاد ریاست جمهوری بوده و اساسنامه آن مصوبه شورای عالی فرهنگی و و وزارت علوم است.
وی با توضیح اینکه شعب بنیاد ایرانشناسی در ۱۲ استان تشکیل شده است، بیان کرد: هیات امنای این بنیاد در استان شامل مدیران کل استان و رئیس هیات امنا نیز استاندار زنجان است.
محمدی با اشاره به اینکه در اسفند ۱۴۰۲ در ابلاغی که رئیس جمهوری شهید داشت به صورت کتبی تاکید شد که در شهرستانها باید کمیتههای علمی تشکیل شود، افزود: در همین راستا از دو سال گذشته نزدیک ۱۲ کمیته در استان و بویژه در خرمدره تشکیل شده است.
وی با اشاره به وجود ضعف در زیرساختهای گردشگری استان، گفت: این امر در حالی است که زنجان پتانسیلهای زیادی در حوزه تاریخی، مذهبی و سیاسی دارد که با توجه به همین ظرفیتها، قدرت و یارای تبادل اطلاعات با جهان را دارد.
محمدی از برگزاری همایش ملی سکونتگاههای بشری ایران در استان خبر داد و افزود: با برگزاری جلساتی که در کمیتههای علمی خرمدره داشتیم و ارتباطی که با دانشگاه تهران و زنجان برقرار شد، مقرر شد دومین همایش ملی سکونتگاههای بشری ایران با محوریت زنجان و خرمدره در اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در این دو شهرستان برگزار شود.
او با اشاره با وجود تپه خالصه و تپههای باستانی دیگر در خرمدره که سبب شده است این شهرستان از لحاظ باستانی، تاریخی و طبیعی یکی از شهرستانهای برتر استان باشد، گفت: با برگزاری این همایش و تالیف کتاب، چهره واقعی و تاریخی شهرستان را نهتنها به استان، بلکه به کشور معرفی کنیم.
انتهای پیام
نظرات