• پنجشنبه / ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۵:۵۴
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1403031006987
  • منبع : شهرداری تهران

ورود شهرداری تهران به حوزه تولید مسکن

ورود شهرداری تهران به حوزه تولید مسکن

شهرداری تهران اعلام کرد: چهارشنبه ٩ خرداد در حالی آیین کلنگ زنی ٢٠٠ هزار واحد مسکونی در تهران برگزار شد که شهرداری تهران در دوسال گذشته توانسته رکورد صدور پروانه در بافت فرسوده تهران را جابجا کند.

به گزارش ایسنا به نقل از شهرداری تهران، سید مهدی هدایت مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران در این باره گفت: در راستای اجرای شعار سال ١۴٠٣ با عنوان جهش تولید (مسکن) با مشارکت مردم، جهت اجرای برنامه‌ها و اولویت‌های ملی حوزه مسکن و همچنین با توجه به گرایش روزافزون به حاشیه‌نشینی به دلیل افزایش سهم مسکن در سبد هزینه خانوار تا ۷۰ درصد و در پاسخ به نیاز شهر تهران به تولید سالانه ۱۸۰ هزار واحد مسکونی و با عنایت به امکان تولید یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد مسکونی در ۲۶۱ هزار پلاک فرسوده و ناپایدار در سطح شهر، شهرداری تهران در سال ١۴٠٠ اقدام به راه اندازی قرارگاه جهادی تأمین مسکن با هدف شناسایی ظرفیت‌های تولید مسکن و به کارگیری ابزارهای لازم برای تسهیل و تسریع در صدور پروانه‌های ساختمانی برای به فعلیت رساندن این ظرفیت‌ها کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha