وحید امیری در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به شکل گیری زنجیره ارزش گردشگری سلامت در کرمانشاه، اظهار کرد: با راه اندازی دبیرخانه کمیته راهبری گردشگری سلامت با عضویت دستگاه های ذیربط در میراث فرهنگی کرمانشاه، برنامه ریزیهای لازم برای توسعه گردشگری سلامت در استان انجام گرفته و زنجیره ارزش آن شکل گرفته است.
وی با بیان اینکه کرمانشاه جزو اولین استانهای کشور است که زنجیره گردشگری سلامت را تعریف کرده، افزود: زنجیره ارزش گردشگری سلامت در کرمانشاه ۱۴ حلقه دارد که مهمترین بخش آن بیمارستان ها و دفاتر گردشگری هستند.
معاون گردشگری کرمانشاه تصریح کرد: در حال حاضر هفت بیمارستان متعلق به بخش دولتی و خصوصی شامل بیمارستان های امام علی(ع)، امام رضا(ع)، امام خمینی(ره)، امام حسین(ع)، بیستون، حکیم و امام سجاد(ع) در کرمانشاه با دریافت مجوز به حوزه گردشگری سلامت ورود کرده اند.
به گفته این مسئول، ۵۰ تخت در این بیمارستان ها در زمینه توریسم درمانی راه اندازی شده است.
وی لازمه توسعه گردشگری سلامت در استان را تعامل قوی بیمارستان ها و دفاتر گردشگری دانست و گفت: تاکنون ۱۵ دفتر گردشگری استان مجوز فعالیت های توریسم درمانی دریافت کرده اند که درصورت تعامل خوب بین آنها و بیمارستان ها، گام مهمی در راستای توسعه گردشگری سلامت استان برداشته می شود.
امیری در ادامه با بیان اینکه علاوه بر مراکز درمانی فعال کنونی در حوزه گردشگری سلامت، چند پروژه دیگر در دست اجراست، افزود: فاز توسعه هتل بیمارستان حکیم در مساحت حدود ۲۰۰ متر یکی از این پروژه هاست که در حال اجراست.
وی ادامه داد: همچنین پروژه هتل بیمارستان ماد نیز که از چندسال پیش آغاز شده، در حال حاضر ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای اتمام آن به حدود ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
به گفته این مسئول، فاز توسعه کلینک دندانپزشکی سارو یار احمدی نیز که بیمارانی را از استان های مجاور و کشور عراق پذیرش می کند، هم اکنون در حال اجراست.
معاون گردشگری استان با بیان اینکه گردشگری سلامت کرمانشاه روند روبه رشدی را در سالجاری خواهد داشت، گفت: اخیرا در نمایشگاه اکسپو تهران ۲۰۲۴ نیز ظرفیت های گردشگری سلامت کرمانشاه برای بازدیدکنندگان به نمایش درآمد و از طرفی با برخی از استان های پیشرو در این حوزه همچون فارس، اصفهان و تهران رایزنی هایی داشتیم تا از تجربیات آنها بهره مند شویم.
انتهای پیام
نظرات