تاریخ پر فراز و نشیب ایران عزیز نشان داده تحول، تغییر، پیشرفت و آبادانی همواره در زمان و مکانی رخ داده که جوانان و دانشجویان به عنوان طلایه داران جامعه به وسط میدان تبیین و حضور و کنشگری آمده و تاریخ سازی کرده اند؛ از مبارزات انقلابی و شهادت دانشجویان مسلمان و انقلابی گرفته تا تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و حضور بی نظیر و حماسی دانشجویان در جبهه های حق علیه باطل و البته حضور افتخارآمیز آنان در سازندگی کشور و رفع فتنه های مختلف و متعدد و تلاش برای اعتلای کشور همه و همه گواه این مدعاست که این دانشجویان هستند که به فرموده امامین انقلاب قلب تپنده جامعه و موتور محرکه کشورند.
حال و در آستانه دو انتخابات مهم کشور عزیزمان ایران؛ باز هم بی تردید این نقش دانشجویان است که می تواند با ایجاد یک موج بزرگ از امید و حق خواهی و مطالبه گری ضمن رقم زدن انتخاباتی پرشور به انتخابی اصلح و شایسته نیز کمک شایانی کند. از این رو سراغ تعدادی از دانشجویان دانشگاههای استان گلستان رفتیم تا در گفت و گو با این عزیزان نگاه دانشجویان را به انتخابات و حضور در آن جویا شویم:
رای ندادن مشکلی را حل نمی کند
فاطمه صفری دانشجو رشته ادبیات انگلیسی دانشگاه گلستان در گفت و گو با ایسنا یکی از دلایلش برای شرکت در انتخابات را حل مشکلات کشور برشمرد و اظهار کرد: با انتخاب آگاهانه و درست، شخصی به نمایندگی مردم در میآید که میتواند با ارائه راه حلهای مناسب برای حل مشکلات مردم و کشور کاری انجام دهد.
وی با تأکید بر اینکه رای ندادن مشکلی را حل نمیکند و این روش اعتراض درست به مسائل و مشکلات کشور نیست، ادامه داد: با شرکت نکردن در انتخابات نه تنها مشکلات برطرف نمیشود بلکه ما خود را نیز از اصلاح و بهبود کشور محروم میکنیم.
این دانشجوی گلستانی با اشاره به تلاشهای بیوقفه شبکهها و رسانههای معاند برای تشویق مردم به رأی ندادن، خاطرنشان کرد: بارها در موضوعات مختلف به من وهمه ما ایرانی ها اثبات شده است که این شبکهها و رسانههای خارجی صلاح من و مملکتم را نمیخواهند چرا که هیچ گربهای محض رضای خدا موش نمیگیرد؛ این جوامع با ایران و ایرانی و حتی با مرزهای کشور ما نیز مشکل دارند.
وی شرکت در انتخابات را سبب تثبیت انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد و افزود: باید برعکس خواستههای دشمنان عمل کنیم و کاری انجام دهیم که به مذاقشان خوش نیامده و باعث سرخوردگی و شکست آنها شود.
رای دادن ما به کشور اقتدار میدهد
محدثه عرب دانشجوی رشته روانشناسی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه امسال در انتخابات شرکت میکند، توضیح داد: با انتخاب فرد درست میتوان مسئولی را برگزید که با تصمیماتش مشکلات و گرههای موجود در جامعه را حل کرده و باعث حرکت رو به جلو کشور شود.
وی با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب که فرمودند: «همواره اصل مشارکت مردم و میزان حضور آنان در انتخابات از عوامل اصلی تأثیرگذار در اقتدار ملی و ایران قوی راه مقابله با دشمنیها است»، عنوان کرد: با رای دادن میتوانیم در پیشرفت کشور و افزایش اقتدار ملی که از عوامل نابودی دشمنان است؛ سهیم باشیم.
از حق خودمان نمیگذریم
سیده کیمیا حسینی دانشجوی حقوق در گفت و گو با ایسنا خود را رای اولی معرفی کرد و افزود: در انتخابات شرکت میکنم چرا که با حضور در این مشارکت مردمی و انتخاب کاندیدای شایسته و صالح میتوانم آینده خوب کشورم را رقم برنم.
وی با اشاره به فصل پنجم قانون اساسی کشور که با عنوان حق حاکمیت ملت و قوای ناشی از آن منتشر شده است، اظهار کرد: این فصل نشان دهنده توجه ویژه قانون اساسی به مردم و حضور مؤثر و پایه کار آنها است.
رقیه تقوی دانشجوی روانشناسی دانشگاه گلستان شرکت در انتخابات را اطاعت از امر ولی فقیه دانست و اظهار کرد: تنها اطاعت از این امر واجب دلیل من مبنی بر رای دادن نیست بلکه شرکت در انتخابات حق مسلم هر شخص بوده و من نیز از حق خود نمیگذرم.
نماینده مجلس باید درد مردم را فریاد بزند
وی نمایندگان مجلس را صدا و مدافع حقوق مردم خواند و تصریح کرد: در انتخابات مجلس باید نمایندهای را انتخاب کنیم که درد مردم را درد خود بداند و با پاسخگویی صحیح و تصویب قوانین درست به سمت اصلاح کشور قدم بردارد.
تقوی با اشاره به شرایط و اوضاع اقتصادی کشور، گلایهمندی و دلخوری مردم را امری طبیعی دانست و گفت: نباید این مشکلات و دلخوریها سبب شود که مردم از حق خود بگذرند چرا که در کنار حق رای داشتن حق مطالبهگری مردم نیز وجود دارد.
وی با تأکید بر اینکه رای دادن باید با فکر و از روی آگاهی صورت گیرد، ادامه داد: مردم نباید به وعدههای الکی و شعارهای تو خالی بعضی از نمایندگان توجه کنند و این جایگاه مهم را به آنها بسپارند.
این دانشجوی گلستانی میزان مشارکت انتخابات در هر کشوری را نشان دهنده پشتوانه مردمی آن کشور بیان کرد و افزود: در ایران میزان مشارکت مردم نه تنها نشان دهنده این امر مهم است بلکه تضمینی بر جمهوریت و اسلامیت این نظام است.
برای کشورم پای صندوق می روم نه منافع حزبی و گروهی
فاطمه سادات سجادی دانشجوی رشته آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان در گفت و گو با ایسنا خود را مسئول در قبال جامعه و کشور دانست و افزود: من به عنوان یک شهروند رای خود را در قدم اول موثر برای پیشرفت شهرم و در قدم بعدی زمینه ساز ایرانی بهتر میدانم.
وی خود را به دور از هر جبهه و جناح خواند و گفت: تنها به دلیل حس مسئولیت و درست رقم زدن سرنوشت کشورم به پای صندوق رای می روم و از همه می خواهم که در این امر مهم مشارکت کنند.
به هر تقدیر به نظر می رسد دانشجویان گلستانی ضمن گلایه مندی های اقتصادی، صنفی و علمی اما همچنان خود را وامدار مردم و این نظام اسلامی دانسته و برای پیشرفت و آبادانی میهن و کشورشان فارغ از همه انتقادات رای دادن را یک حق طبیعی برای تعیین سرنوشت دانسته و نمی خواهند از این حق طبیعی خود کوتاه بیایند.
انتهای پیام
نظرات