• سه‌شنبه / ۲۱ آذر ۱۴۰۲ / ۱۹:۴۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402092115690
  • خبرنگار : 50300

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان خبر داد

تجهیز تمامی مراکز آموزش مهارت خوزستان به قابلیت برگزاری آزمون آنلاین

تجهیز تمامی مراکز آموزش مهارت خوزستان به قابلیت برگزاری آزمون آنلاین

ایسنا/خوزستان مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان بر توجه به مربیان حق التدریسی تاکید کرد و گفت: مظلوم‌ترین قشر فنی حرفه‌ای، مربیان حق التدریسی هستند؛ مربی تنها ۳ میلیون تومان حق‌الزحمه می‌گیرد که کفاف هزینه رفت و برگشت را هم نمی‌دهد.

شهرام ملایی‌هزاروندی در نشست تخصصی با روسای مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان که امروز (۲۱ آذرماه) در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: سال گذشته نزدیک به ۲۰ میلیارد تومان اعتبار گرفتیم و امسال با توجه به پیگیری‌ها، نزدیک دو برابر سال گذشته و مبلغ ۴۰ میلیارد تومان اعتبارات استانی در بخش تجهیزات تعمیرات و حدود ۷ میلیارد تومان تجهیزات کارگاهی از استان دریافت می‌کنیم و به این ترتیب امسال اقدامات بسیار خوبی در سطح استان خوزستان در آموزش فنی و حرفه‌ای انجام خواهد شد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: همچنین به صورت ویژه در سطح شهرستان‌ها اقداماتی انجام خواهد شد. برای برگزاری آزمون‌های آنلاین ساختار مناسب وجود نداشت و تقریبا  ۲۵ درصد مراکز آموزشی این قابلیت را داشتند اما اکنون این قابلیت به صد درصد مراکز افزایش یافته است و حتی مراکزی که فعال نبودند، دستگاه آزمون آنلاین را دریافت کرده‌اند و آزمون‌ها در حال برگزاری به صورت آنلاین است. 

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان یادآور شد: امیدواریم بتوانیم از ظرفیت پنل‌های خورشیدی استفاده و اشتغال ایجاد کنیم.

ملای‌هزاروندی گفت: امسال باید برنامه‌ریزی و آینده‌نگری داشته باشیم و مبنای کار بر اساس تعهدات خواهد بود تا افق بهتری نسبت به آموزش‌های مهارتی داشته باشیم. همکاران را نیز تشویق کرده‌ایم که خودارزیابی انجام دهند.

وی افزود: یکی از مسائل بسیار مهم که مبنای ارزیابی مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای قرار خواهد گرفت، سامانه جستجوی شغل است.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان ادامه داد: برای ارائه آموزش‌های مهارتی در مناطق محروم، اعتبار یک میلیارد و ۳۰۰ میلیونی در نظر گرفته شده است و باید سعی شود از کمیته امداد و بهزیستی کمک گرفت.

وی افزود: شرایط نیروی انسانی در خوزستان خاص است و از سوی دیگر، هزینه انرژی برق گران و تجهیزات ما نیز فرسوده است و اگر تجهیزات نباشد، آموزش نیز انجام نمی‌شود.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت: خوزستان دین خود را ادا کرده است و امیدواریم جبران این دین، خود را در بخش اعتبارات نشان دهد. مظلوم‌ترین قشر فنی حرفه‌ای، مربیان حق التدریسی هستند؛ مربی تنها ۳ میلیون تومان حق‌الزحمه می‌گیرد که کفاف هزینه رفت و برگشت را هم نمی‌دهد. حق برخی از این مربیان حق التدریسی نیز تبدیل وضعیت بود که نشدند. همکاری با سابقه ۲۳ سال داریم که تبدیل وضعیت نشده است بنابراین باید بیشتر دیده شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha