• پنجشنبه / ۴ آبان ۱۴۰۲ / ۱۲:۲۵
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402080402976
  • خبرنگار : 71477

روسیه حمله اتمی تلافی‌جویانه را شبیه‌سازی کرد

روسیه حمله اتمی تلافی‌جویانه را شبیه‌سازی کرد

روز چهارشنبه و تنها چند ساعت پس از آنکه شورای فدراسیون روسیه از تصمیم خود برای لغو تصویب معاهده ممنوعیت جامع آزمایش هسته‌ای خبر داد، ارتش این کشور مانورهای نظامی را برگزار و یک حمله اتمی را شبیه‌سازی کرد.

به گزارش ایسنا، لایحه ممنوعیت جامع آزمایش هسته‌ای اکنون و به دنبال تصویب در ۲ مجلس سفلی و علیای پارلمان روسیه، برای تایید نهایی به دفتر ریاست جمهوری روسیه ارسال خواهد شد.

این لایحه تصویب معاهده ممنوعیت جامع آزمایش هسته‌ای توسط روسیه را لغو می‌کند؛ معاهده‌ای که در سال ۱۹۹۶ میلادی امضا و در سال ۲۰۰۰ میلادی تصویب شده بود.

طبق گزارش پایگاه خبری هیل، تصاویر تلویزیونی نشان دادند که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه از طریق تماس تصویری با مقامات ارشد ارتش کشورش بر این مانور روز چهارشنبه نظارت داشت.

«سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه اعلام کرد، این مانور که شامل تمرین‌های متعدد پرتاب موشک‌های کروز و بالستیک بود، با هدف تمرین برای «واکنش نیروهای جنگی استراتژیک به حمله اتمی دشمن» انجام شد.

روسیه حمله اتمی تلافی‌جویانه را شبیه‌سازی کرد

رسانه آمریکایی نوشت مانورهای مشابهی هر ساله انجام می‌شوند اما این اظهارات شویگو در بحبوحه تشدید تنش‌ها میان روسیه و غرب بر سر جنگ اوکراین مطرح شدند.

پوتین نخستین بار در ماه گذشته ایده لغو تصویب معاهده ممنوعیت جامع آزمایش هسته‌ای به دلیل نگرش غیرمسئولانه آمریکا در قبال امنیت جهانی را مطرح کرد. آمریکا تصمیم گرفته این پیمان را امضا کند اما آن را تایید نخواهد کرد.

مقام‌های روسیه گفتند، لغو پذیرش این معاهده به این معنی نیست که روسیه می‌خواهد یک بمب اتمی را آزمایش کند و هدف روسیه این است که موضعی برابر با موضع آمریکا پیدا کند.         

«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه آمریکا گفت: روسیه ۲۳ سال برای تغییر اوضاع در رابطه با تصمیم واشنگتن برای تصویب این پیمان صبر کرده است اما متاسفانه، هیچ نشانه‌ای دال بر اینکه آمریکا قصد دارد این پیمان را تصویب کند وجود ندارد و به همین خاطر ما نیز چاره‌ دیگری جز اتخاذ موضعی برابر با موضع آمریکا نداریم.

معاهده ممنوعیت جامع آزمایش هسته‌ای تمامی آزمایشات اتمی در هر کجای جهان را ممنوع می‌کند اما این پیمان هرگز به طور کامل اجرا نشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha