• چهارشنبه / ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ / ۰۹:۰۴
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402052515663
  • منبع : نمایندگی اردبیل

در اولین جلسه تخصصی کارگروه آسیب‌شناسی و ارتقای کارکرد رسانه‌ها اعلام شد:

ضرورت ارتقاء سلامت اجتماعی در فضای مجازی با تدوین الگوی مدیریت رسانه‌ای

ایسنا/اردبیل اولین جلسه تخصصی کارگروه آسیب‌شناسی و ارتقای کارکرد رسانه‌ها در پیشگیری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی در محل دادسرای عمومی و انقلاب اردبیل برگزار و بر ضرورت ارتقاء سلامت اجتماعی در فضای مجازی با تدوین الگوی مدیریت رسانه‌ای تأکید شد.

مرادی، معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل ۲۴ مرداد در پیگیری حقوق عامه در این جلسه که در محل دادسرای عمومی و انقلاب اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: راه‌اندازی این کارگروه تخصصی در معاونت فضای مجازی دادسرا به عنوان ابتکار عمل بسیار ارزشمند دادستانی، ضرورت کنترل آسیب‌ها و تهدیدها را با استفاده حداکثری از ظرفیت‌های وسایل ارتباط جمعی محرز نموده که لازمه عملیاتی‌سازی مقوله نظارتی و مدیریت کارآمد در ماهیت فضای مجازی استان می‌باشد.

وی ضمن اشاره به اهمیت تکنولوژی‌های روز دنیا در بحث ارتباطات و ابزارهای ارتباط جمعی نیز گفت: امری لازم و ضروری است که ضعف‌های موجود در کنترل تکنولوژی و تولید محتوا را شناسایی نموده و با ارائه راهکارهای اساسی برای ساماندهی وضعیت فضای مجازی، آسیب‌هایی را که افکار جامعه را آلوده و متضرر می‌کند به حداقل برسانیم.

به نقل از روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب اردبیل، معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل در پیگیری حقوق عامه به اهمیت حضور رسانه‌ها در کنار مردم برای اطلاع‌رسانی و شفاف‌سازی اذهان عمومی اشاره و خاطرنشان کرد: بایستی توجه به مطالبات مردم و جلب اعتماد آنان به عنوان محور اساسی در رسانه‌ها با الگوی جهاد تبیین مد نظر بوده و با آسیب‌شناسی‌ در این حوزه، نسبت به ارتقای رسانه‌های ملی برای مقابله با رسانه‌های معاند نظام و نقش برآب نمودن نقشه‌ها و توطئه‌های دشمنان اقدام شود.

مرادی در ادامه ضرورت استفاده از ظرفیت متخصصان و هسته‌های مردمی و نخبگان حوزه رسانه‌ای برای تصمیم‌گیری‌های سازنده را تشریح کرد و افزود: موضوع صیانت از حقوق عامه نیز به عنوان یکی از رسالت‌های مهم دادستانی توجه به فضای مجازی را به عنوان یکی از اولویت‌های مهم و ضروری ملموس‌تر می‌نماید.

وی به اهمیت فعالیت اعضای کارگروه فضای مجازی دادستانی در اصلاح امور فضای مجازی اشاره نمود و اظهار کرد: بایستی شرایطی فراهم شود که رسانه‌ها به صورت فراجناحی و تخصصی‌محور برای جلوگیری از ناامیدی و نارضایتی مردم به مسائل مهم جامعه ورود پیدا کرده و با ارتباط مستمر و مداوم با دستگاه‌های متولی اعم از دادستانی برای جلوگیری از انتشار اخبار کذب و بی‌اساس و اخلال در امنیت روانی مردم و تشویش اذهان عمومی آمادگی و همکاری لازم را داشته باشند.

معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل در پیگیری حقوق عامه در پایان به تصویب مصوبات مهم اعم از بحث تقویت سلامت اجتماعی فضای مجازی با تدوین الگوی مدیریت رسانه‌ای و ورود دستگاه‌های اجرایی، افزایش تولید محتوای فاخر در بستر فضای مجازی و نیز تقویت رویکرد روابط عمومی‌ها برای تبیین مسائل روز جامعه با محوریت بهبود وضعیت فضای مجازی پرداخت.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha