همایون عمودیزاده بیست و هفتم تیر ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه لرستان که در قالب سهشنبههای خبری در سالن آمفیتئاتر استانداری برگزار شد، اظهار کرد: در شش ماه دوم ۱۴۰۱ ما در جدول ارزشیابی شاخصهای نظام نظارتی در حوزههای توانبخشی در سطح کشور رتبه عالی، مرکز توسعه و پیشبینی رتبه عالی، مناسبسازی رتبه اول کشور را کسب کردیم که در این حوزه کمیتهها و کارگروهها را در ۱۱ شهرستان استان فعال کردیم.
وی افزود: در شورای سالمندی رتبه عالی کشور را کسب و اولین سند جامع شورای سالمندی در لرستان توسط استاندار رونمایی شد این در حالی است که بهزیستی کشور هنوز این سند را رونمایی نکردند و این سند شرح وظایف ۲۰ دستگاه اجرایی را در قالب یک برنامه سه ساله مشخص کرده است.
عمودیزاده بیان کرد: در حوزه معاونت اجتماعی رتبه خوب را کسب کردیم و در حوزه فناوری در گذشته متوسط بوده و الان رتبه خوب را داریم و به عنوان یکی از دستگاههای برتر بهزیستی در سطح کشور انجام وظیفه کردیم اما برای رسیدن به هدف نهایی عقب ماندگی بسیاری داریم.
مدیرکل بهزیستی لرستان با اشاره به اینکه رویکرد اصلی ما توانمندسازی است، تصریح کرد: در سال ۱۴۰۰ کل اعتبار تسهیلات اشتغالزایی مددجویان ۸۰ میلیارد تومان بود و در سال ۱۴۰۱ به ۳۲۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد که ۳۱۸ میلیارد تومان آن وصول شد که برای اینکه اشتغال پایدار ایجاد کنیم مشوقهایی مانند پرداخت حق کارفرمایی و ... داریم.
وی ادامه داد: اگر کارفرمایی از مددجویان ما به کار بگیرد علاوهبر پرداخت ۲۳ درصد حق کارفرمایی ۵۰ درصد حقوق نیز به عنوان عدم کارآیی پرداخت میشود.
عمودیزاده با اشاره به ارائه ۱۷۰ خدمت توسط بهزیستی بیان کرد: برنامه ما مردمیسازی و کارآمد سازی برنامههای سازمان بهزیستی است چراکه این سازمان به تنهایی قادر به ایجاد رفاه اجتماعی نیست و به تنهایی از عهده این کار برنخواهند آمد و اعتقاد داریم شرکای اجتماعی ما میتوانند به عنوان بازوان قدرتمند به ما کمک کنند به همین دلیل تفاهمنامههایی با گروههای جهادی، ستاد اجرایی فرمان امام، آموزش و پرورش، جامعه بسیج پزشکان، بنیاد برکت، بیمه سلامت، آستان قدس رضوی، فنی و حرفهای و بنیاد مستضعفان داریم و به عنوان نمونه از بنیاد برکت ۳۴ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی و از بنیاد مستضعفان تا الان ۱۵ میلیارد تومان اعتبار و ۱۱ هزار بسته معیشتی گرفتیم و در زمینه جلب مشارکتهای مردمی ۱۰۸ میلیارد تومان جذب کردیم این درحالی است که کل اعتباری که از سازمان برنامهریزی برای کمک موردی به بهزیستی لرستان پرداخت شده یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بوده است.
مدیرکل بهزیستی لرستان با اشاره به اینکه از سال ۱۳۹۷ تا پایان ۱۴۰۰ یک مورد کمک هزینه جهیزیه پرداخت نشده بود و ۹۵۶ زوج در صف انتظار بودند که برخی فرزند داشتند، افزود: با پنج میلیارد تومان اعتبار همه را پرداخت کردیم و حدود ۳۵۰ نفر نیز که جدید ازدواج کردند را می پرداخت کردیم.
وی تصریح کرد: از سال ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ بیش از ۱۰ هزار نفر پشت دریافت مستمری در لرستان بودند که الان یک نفر در پشت این در نداریم که از حمایتهای دولت سیزدهم است.
عمودیزاده بیان کرد: کل حق پرستاری معلولین ضایعه نخاعی و خانواده محور ۱۷۰۰ نفر تحت پوشش ما بوده و الان نزدیک به ۲۰۰۰ نفر اضافه کردیم.
انتهای پیام
نظرات