سید علی احمدزاده در نشست با نمایندگان واحدهای خبازی کهگیلویه و بویراحمد افزود: اختیاراتی به وزارت اقتصاد برای کنترل آرد و وضعیت نانوایی ها داده شده بود که مشکلاتی در سطح کشور و استان ایجاد کرده بود اما خوشبختانه مجددا این اختیارات به وزارت کشور بازگشت و وزیر کشور هم در این زمینه جلسه برگزار و مواردی را به استانداران و فرمانداران تفویض اختیار کرد.
وی با اشاره به اینکه معاون اقتصادی استانداری مدام پیگیر مشکلات واحدهای خبازی بود، اظهارکرد: در سامانهای که طراحی شده بود تخلفات نانواییها ثبت و سهمیه آنها کسر یا واحد تعطیل میشد که در برخی شهرهای کوچک استان موجب تعطیلی این واحدها و به زحمت افتادن مردم و نارضایتی خبازان شده بود در حالی که میتوانستند به واحد متخلف تذکر دهند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: پیشنهاد استانداران سراسر کشور این بود که اختیارات استانی شود تا اگر نانوایی تخلفی انجام دهد بخشی را با تذکر حل کرد و نیازی به تعطیلی نباشد اما اگر نیازی به تعطیلی بود ملاحظاتی انجام شود که در درون استان بهتر از تهران میتوانیم این ملاحظات را مدیریت کنیم.
احمدزاده تصریح کرد: متاسفانه به دلیل همین شرایط در چند ماه گذشته افزون بر ۶۰۰ تن سهمیه آرد نانواییهای استان کسر شد که خودمان هم معترض بودیم که باید این سهیمه بازگردد.
وی با بیان اینکه کار نانوایی یک کار پر زحمت است، ادامه داد: با شناخت کامل از نانواییها برای آنها تصمیمگیری شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مواردی که خبازان باید رعایت کنند، عنوان کرد: وزن چانه مشخص است اما اگر از آنچه برای شما تعیین شده تعمدا غفلت کنید کم فروشی کردهاید.
احمدزاده با بیان اینکه کم فروشی یکی از آفت های جامعه است و سیستمهای نظارتی در این مورد حساس هستند، خطاب به واحدهای خبازی تاکید کرد: اجازه ندهید درآمدهای شما با کم فروشی آلوده و مدیون مردم شوید به این مورد توجه داشته باشید و حقوق مردم را رعایت کنید.
وی اظهارکرد: در ملاقاتها و بازدیدهایی که از مناطق استان دارم مردم از کیفیت پایین نان گلایه دارند بنابراین واحدهای خبازی برای ارتقاء کیفیت نان همه تلاش خود را انجام دهند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در شرایط سخت اقتصادی قوت غالب مردم نان است و چون نان مردم به دست شما تولید می شود تلاش کنید نان با کیفیت به دست مردم برسانید.
احمدزاده از نمایندگان واحدهای خبازی علت کیفیت پایین نان را جویا شد که به اذعان واحدهایی که به نمایندگی از همه شهرستان ها در این برنامه حضور داشتند آرد عامل کیفیت نان تولیدی در سطح استان معرفی شد.
وی در همین خصوص تصریح کرد: کارخانه های تولید آرد و متولیان، پاسخگوی کیفیت آردی که در اختیار واحدهای خبازی قرار می گیرد، باشند.
به گزارش ایسنا به نقل روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، استاندار کهگیلویه و بویراحمد همچنین پس از شنیدن مشکلات و دغدغه های خبازان بیان کرد: در نشست روز یکشنبه ۱۱ تیر استانداران با هیات دولت، دغدغه خبازان و مشکلات آنها هم در این نشست و هم در سفر دولت به استان را مطرح میکنیم تا چاره اندیشی شود.
انتهای پیام
نظرات