به گزارش ایسنا، دستورالعملهای بهداشتی شامل رعایت بهداشت فردی، استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و رعایت تهویه مناسب هستند که متوسط رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی ۴۸.۱۹ درصد، رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی ۵۰.۲۱ درصد، استفاده از ماسک در اماکن عمومی ۱۴.۵۲ درصد و رعایت دستورالعمل فاصله گذاری در اماکن عمومی به ۳۰.۲۷ درصد رسیده است.
بنابر این گزارش، در بازه زمانی ۲۷ اردیبهشت تا سوم خرداد ۱۴۰۲ بالغ بر ۱۲۷ هزار و ۱۴ مورد بازرسی از مراکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی تحت انجام شده است. همچنین ۲۳ هزار و ۶۰ مورد اخطار و معرفی به مراجع قضایی برای این مراکز صادر شده و ۳۸۲ مرکز نیز پلمب شده است.
بنابر اعلام وبدا، در این بازه زمانی هزار و ۷۰۶ مورد شکایات مردمی در سامانه ملی پاسخگویی ۱۹۰ وزارت بهداشت در مقابله با ویروس کرونا ثبت شده است.
انتهای پیام
نظرات