• یکشنبه / ۲۲ آبان ۱۴۰۱ / ۱۵:۱۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1401082215327
  • خبرنگار : 50184

باز شدن پای صنایع دستی به دانشگاه‌های کرمانشاه

باز شدن پای صنایع دستی به دانشگاه‌های کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه رئیس مجمع هنرمندان صنایع دستی استان کرمانشاه از برنامه ریزی برای آموزش صنایع دستی در دانشگاه های استان خبرداد.

فیروز ناصری در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به اقداماتی که در این زمینه انجام گرفته، اظهارکرد: از چندماه پیش رایزنی هایی را با مسئولین دانشگاه پیام نور مرکز هرسین داشتیم تا در این دانشگاه برخی رشته های صنایع دستی به دانشجویان آموزش داده شود.

وی تصریح کرد: نتیجه این رایزنی ها منجر به انعقاد تفاهم نامه ای شد که طبق آن مرکز پیام نور هرسین فضایی را در اختیار ما قرار دهد تا  در آن برخی رشته های صنایع دستی را در قالب دوره های کوتاه مدت به دانشجویان علاقمند آموزش دهیم و در پایان دوره هم به آنها گواهینامه معتبر اعطا شود.  

رئیس مجمع هنرمندان صنایع دستی استان با بیان اینکه در حال حاضر این آموزش ها در مرکز پیام نور هرسین آغاز شده، افزود: گلیم، قالی و گبه رشته هایی است که در این مرکز آنها را به دانشجویان علاقمند آموزش می دهیم و درگام بعدی هم سراجی سنتی و احجام چوبی هم اضافه خواهند شد.

وی از رایزنی برای برگزاری این دوره ها در سایر دانشگاه های پیام نور استان هم خبرداد و گفت: در این رابطه نشست هایی را با رئیس دانشگاه پیام نور استان داشته ایم و بزودی تفاهم نامه ای هم در این رابطه امضاء خواهیم کرد.

ناصری یکی از مهمترین اهداف این اقدام را توسعه و ترویج صنایع دستی در دل دانشگاه ها و کمک به مهارت  آموزی و کسب درآمد برای دانشجویان عنوان کرد وگفت: از طرفی امروزه بازار صنایع دستی از سنتی گرایی اشباع شده و سلیقه مخاطبان نیز تغییر یافته است، بنابراین ما به دنبال آن هستیم تا با کمک جوانان خلاق و خوش فکر دانشگاهی در این حوزه تغییراتی ایجاد شود. 

وی تاکید کرد: البته حفظ و احیاء نقش ها و نگاره های دست بافته ها مورد تاکید ما قرار دارد، اما در تلاشیم تا آنها را به سمت کاربردی شدن و متناسب با سلیقه روز مخاطبان پیش ببریم، بگونه ای که برای مثال گلیم دیگر تنها یک زیرانداز نباشد، بلکه به عنوان رومیزی، کوسن و ... نیز کاربرد پیدا کند که این کار را انجام داده ایم و استقبال خوبی هم از آن صورت گرفته است.

رئیس مجمع هنرمندان صنایع دستی استان یادآورشد: نسل جوان  و خلاق دانشجو می توانند در ترکیب رنگ ها، موتیف ها و تنوع بخشی به تولید محصولات به دست بافته های کهن استان رنگ و رونق جدیدی ببخشند.

به گفته این مسئول،  علاوه بر دانشگاه پیام نور، رایزنی با سایر دانشگاه های استان همچون دانشگاه رازی هم آغاز شده تا پای صنایع دستی به این دانشگاه ها هم باز شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha