• دوشنبه / ۹ آبان ۱۴۰۱ / ۱۰:۱۴
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1401080905719
  • خبرنگار : 71451

توضیحاتی درباره اردوهای راهیان پیشرفت دانشجویان

توضیحاتی درباره اردوهای راهیان پیشرفت دانشجویان

مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان اصفهان گفت:زمانی که دانش‌آموزان و دانشجویان با موفقیت‌هایی مواجه می‌شوند به انقلاب اسلامی امیدوار می‌شوند و در ادامه با جدیت و امید به سمت حل مسائل گام برمی‌دارند و در نهایت به‌عنوان دانشجوی کنشگر انقلابی وارد جامعه می‌شوند.

به گزارش ایسنا، سید هادی انوری با اشاره به اینکه بسیج دانشجویی در موضوع جهاد تبیین و دستاوردهای انقلاب اسلامی تلاش خود را به این سمت برد تا روایتی از دستاوردهای انقلاب اسلامی داشته باشد و در جنگ روایت‌ها درست برتر را داشته باشد، توضیح داد: بسیج دانشجویی با حرکت پیش‌دستانه از سال گذشته اردوهای راه پیشرفت را به‌صورت کشوری آغاز کرد و با آغاز سال تحصیلی، اردوی راهیان پیشرفت در دانشگاه‌ها آغاز شده و با حمایت‌های پیش‌رو ادامه خواهد داشت.

انوری با بیان اینکه استان اصفهان طرح راهیان پیشرفت را به‌صورت بومی طراحی کرد و با رایزنی با صنایع و شرکت‌های مهم که دستاوردهای مهمی از انقلاب اسلامی داشتند، این مورد اجرایی شد، خاطرنشان کرد: در دی و بهمن ماه سال گذشته میزبان اردوی راهیان پیشرفت کشوری بودیم، همچنین دانشجویان استان را نیز به بازدید مراکز مربوط به دستاوردهای نظامی بردیم و در کنار این بازدیدها کارگاه‌هایی برای دانشجویان برگزار شد و با موضوعات آشنایی بیشتری پیدا کردند.

وی با بیان اینکه در خرداد سال جاری نیز قرارگاه راهیان پیشرفت شکل گرفت، بیان کرد: این اقدام به این منظور شکل گرفت که کار را به‌صورت سازمان یافته پیش ببریم و در این مسیر نگاه‌مان صرفاً دانشجویی نبود یعنی اردو را ویژه دانشجویان، پایگاه‌های محلی، مدارس، مراکز فرهنگی برگزار کرده و خواهیم کرد.

وی ادامه داد: در این اردوها مباحثی از جمله اتفاقات قبل و بعد از انقلاب اسلامی، تحریم‌ها و عبور از آن و در نهایت موضوع ما می‌توانیم مطرح می‌شود و در آخر اردو نیز اعضا را به گلستان شهدا یا مزار شهید حججی می‌بریم تا این موضوع را ثابت کنیم که این گره‌گشایی‌ها نشأت گرفته از تفکر ایستادگی و خودباوری است.

انوری افزود: زمانی که دانش‌آموزان و دانشجویان با چنین موفقیت‌هایی مواجه می‌شوند به انقلاب اسلامی امیدوار می‌شوند و در ادامه با جدیت و امید به سمت حل مسائل گام برمی‌دارند و در نهایت به‌عنوان دانشجوی کنشگر انقلابی وارد جامعه می‌شوند. در طول تابستان بیش از ۶۰۰ دانشجو در اردوی راهیان پیشرفت شرکت کردند و در کنار این اقدام، دوره‌ای تخصصی برای تربیت راهیان پیشرفت برگزار کردیم، زیرا این برنامه نیز مانند راهیان نور نیازمند راوی تخصصی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha