به گزارش ایسنا، میثم مرادی بیناباج مدیر شبکه یک در بازدید از «پژوهشگاه رویان» و در دیدار با مسوولان آن مجموعه از انتخاب «شعار جدید» شبکهیک، تولید دو برنامه جدید «رویان» و «پارسا» و تشکیل کارگروه «پیشرفت» در شبکه یک سیما خبر داد.
وی حضور در این پژوهشگاه را نشانهای از عزم مضاعف رسانه ملی در جهت معرفی پیشرفتها و ظرفیتهای علمی کشور در رسانه ملی و شبکه یک سیما دانست.
مدیر شبکه یک همچنین در این دیدار ماموریت شبکه یک را افزایش حس امید، تعلق و مسوولیتپذیری نسبت به ایران اسلامی از زاویه دید بازنمایی داشتههای هویتی، پیشرفت و کارامدی نظام دانست و شعار شبکه را «دیدهبانی پیشرفت کشور» اعلام کرد.
مرادی بیناباج خاطرنشان کرد: یکی از ارکان جهاد تبیین، معرفی ظرفیتها و پیشرفت علمی کشور در عرصههای مختلف است. شبکه یک نیز به عنوان، شبکه «دیدبان پیشرفت ایران» باید از زاویه دیدی جدید با نمایش دستاوردها و تلاشها، حس خودباوری و تعلق را به جامعه منتقل کند و از این حیث، باید نام و یاد آقای «کاظمی آشتیانی» و دیگر دانشمندان و پژوهشگرانی که خالصانه در پژوهشگاههای کشور کار میکنند، به عنوان «قهرمان ملی» در رسانه ملی برجسته شود و هم پژوهشگاه «رویان» که امروز از نامها و نشانهای شاخص شتاب و پیشرفت علمی کشور است و هم خود نام «رویان» که خوشنام و غرورآفرین است، باید تبدیل به نامی شود که هرجا مخاطب ایرانی و مردم کشور آن را میشنوند، احساس عزتمندی، افتخار و دلبستگی به ایران عزیز پیدا کنند.
وی سپس اعلام کرد: اگر تاکنون، به قدر کفایت این کار نشده ناشی از کمکاری رسانه است.
مرادی بیناباج افزود: روایت افرادی که برای درمان ناباروری از خارج از کشور، دست نیاز به سوی جامعهی درمانی و علمی ایران عزیز دراز میکنند و یا هزاران نفر دیگری که برای حل مشکلاتشان به پژوهشگاههای کشور مراجعه میکنند، باید در رسانه ملی نمود پیدا کند، از این جهت تمام کوشش شبکه یک بر این خواهد بود که با رصد حوزههای پیشرفت در کشور، درک و آگاهی درستی از آن حوزهها به بیننده منتقل کنیم.
او گفت: گروه دانش و اقتصاد شبکه یک در حال تولید مجلهای تصویری به نام «رویان» است تا جریان رشد و پیشرفت علم و فناوری در کشور از پشت لنز رویان رصد و معرفی شود.
مدیر شبکه یک از «پارسا» به عنوان برنامه دیگر شبکه یک در حوزه ترویج علم نام برد که در آن دانشجویان از منظر تازه و جدیدی به روایت یافتههای علمی و پایاننامههای خویش میپردازند.
وی در پایان اعلام کرد که در شبکه یک کارگروهی تحت عنوان «پیشرفت» در حال تشکیل است که دانشمندان حوزههای مختلف علمی در آن عضویت خواهند داشت و هدف از تشکیل آن، مطالبهگری سهم پیشقراولان عرصههای علمی و هدایت رسانه ملی در روایت صحیح از حرکت علمی کشور است.
رئیس پژوهشگاه رویان نیز در سخنانی با ذکر نام دکتر کاظمی آشتیانی، بنیانگذار پژوهشگاه و خدمات ارزشمند ایشان، به موفقیت در حوزه ناباروی، سلولهای بنیادی، سلول درمانی و همانندسازی اشاره کرد و گفت: این موفقیتهای بزرگ نتیجهی تفکر «ما میتوانیم» تیم همکاران ما در این مرکز رقم خورده است و برای ما مایه افتخار است که پزشکان و متخصصان این حوزه در عرصهی بینالمللی «رویان» را میشناسند و فعالیتهای این مجموعه در در رسانههای بینالمللی انعکاس خوبی دارد.
وی اظهار کرد: این پژوهشگاه، سه پژوهشکده تولید مثل، سلولهای بنیادی و پژوهشکده زیستفنآوری در شهر أصفهان دارد که سالانه تعداد قابل توجهی بیمار خارج از کشور را میزبانی میکنیم و نتایج بسیار مطلوبی داشتهایم. همچنین ۲۰۰۰ پایاننامه و بیش از ۵۰ عنوان کتاب از تولیدات علمی این مجموعه است.
به گزارش ایسنا، در حاشیه این دیدار مدیران شبکه یک سیما از آزمایشگاههای پژوهشگاه «رویان» نیز بازدید کردند.
انتهای پیام
نظرات