آیتالله رضا رمضانی در مراسم عزاداری ماه محرم که در حسینیه امام صادق(ع) روستای مژده رشت برگزار شد، با تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین(ع)، شان گیلانیها را عالمپروری دانست و گفت: مردم این خطه عالمان و روحانیون را دوست دارند و به همین منظور ارتباط بی مردم و روحانیت باید تنگاتنگ باشد.
وی افزود: با توجه به هجمههای فضای مجازی، ضروری است که مردم عالمان شهر، محله و استان خود را از نزدیک ببینند و زندگی ساده آنان را مشاهده کرده و با آنها حرف بزنند.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با بیان اینکه دشمنان، امروز نقشه جدا کردن مردم از روحانیت را دارند، تصریح کرد: دشمن به دنبال این است که مردم دین خود را از غیر روحانیت بگیرند.
وی با اشاره به اینکه روحانیت در طول تاریخ، اسلام را به ما آموختند و در عرصههای مختلف حضور داشتند، اظهار کرد: امروزه بزرگترین دانشگاهها در دنیا، مجددا در رابطه با دین در حال مطالعه هستند زیرا دین در ساحت اجتماعی و سیاسی آمده و حاکمیت پیدا کرده است.
آیتالله رمضانی در ادامه به روایتی از امام صادق(ع) اشاره کرد و گفت: حضرت فرمودند که دوست داریم پیروان و شیعیان ما عاقل، اهل خرد، با فهم و درک، دانا، دارای حلم و برداری و اهل صبر، وفاداری و مدارا باشند.
وی با بیان اینکه اگر جامعه اسلامی به دنبال دانش دین باشند، دیگر جهل و نادانی نخواهیم داشت، تصریح کرد: امام حسین(ع) به شهادت رسید تا جامعه در جهل نماند.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع)، تاکید کرد: سیدالشهداء(ع) برای اینکه مردم در تحیر و سرگردانی نباشند، به شهادت رسید.
عضو مجلس خبرگان رهبری، با بیان اینکه جامعه مورد تایید اهل بیت(ع) یا باید عالم باشد یا دانشجو، خاطرنشان کرد: در جلسات مربوط به امام حسین(ع)، باید درس زندگی بیاموزیم.
وی با تاکید بر اینکه براساس قرآن و روایات، زندگی همین داشتههای مادی که داریم نیست، گفت: به تعبیر امام حسین(ع)، زندگی همان عشق و حب به حق، تقرب به خداوند و دستیابی به عزت الهی است.
آیت الله رمضانی ابراز کرد: همه انبیای الهی آمدند تا انسان را از زندگی ظاهری به زندگی حقیقی برسانند.
وی با اشاره به اینکه ما باید به شکلی زندگی کنیم که ابدیت را برای خود بسازیم، خاطرنشان کرد: ابدیت به باطن ما بر میگردد و باطن ما از عقاید، اخلاق و انجام احکام، نشات میگیرد.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) به واقعه کربلا و شهادت حر بن یزید ریاحی اشاره و تصریح کرد: داستان حر در کربلا، یک امیدی به انسانها میدهد که هر چقدر هم آلوده به گناه و معصیت باشیم، میتوانیم بخشیده شویم.
انتهای پیام
نظرات