به گزارش ایسنا، دکتر سورنا ستاری در حاشیه رونمایی از داروی مکمل پروبیوتیکی ساختهشده در یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در شتابدهنده فعال در حوزه بیوتک، در جمع خبرنگاران تاکید کرد: به نظر من بیش از آن که خروجیها و محصولات شتابدهندهها مهم باشد، مدل توسعهای آنها قابل توجه است.
وی با بیان اینکه ممکن است مدلهای توسعهای زیادی در خارج از کشور وجود داشته باشد، اظهار کرد: اما ما توانستیم مدلهای توسعه بومی را برای این امر در داخل کشور ایجاد کنیم که بر اساس فرهنگ و زیر ساختهای اکوسیستم کشور است.
ستاری با اشاره به زمینه فعالیت شتابدهندهها، خاطرنشان کرد: در شتابدهندهها یک جوان با ایده وارد میشود و بعد از تشکیل تیم، محصولی را ارائه میدهند.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری، اضافه کرد: در حال حاضر بیش از ۲۳ تیم و دو شرکت در این شتابدهنده در حال فعالیت هستند.
ستاری یادآور شد: موضوع پروبیوتیک دامی در کشور سابقه زیادی ندارد و از این رو تشکیل و راهاندازی شتابدهندههای حوزه بیوتکنولوژی و پروبیوتیک در حوزه دامی جزو اولویتهای ما در سال جاری به شمار میرود.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری امنیت غذایی، دارو و واکسن دام، طیور و آبزیان را از دیگر اولویتهای معاونت علمی عنوان کرد و ادامه داد: اقدامات این شتابدهنده مهم است و شبیه این شتابدهنده در کشور وجود دارد، اما موضوعات آنها متفاوت است.
وی با اشاره به قابلیت صادراتی شرکتها و شتابدهندهها، گفت: در این مسیر، شرکتها به تدریج بزرگتر میشوند و هر کدام تبدیل به کارآفرین موفق میشوند.
انتهای پیام
نظرات