به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه خبری روسیا الیوم، برنامه جهانی غذا و کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در بیانیهای مشترک اعلام کردند، در سایه بودجه بسیار کم برای کمک به مردم در زندگی روزمرهشان، به نظر میرسد که شرایط بسیاری از پناهندگان رو به وخامت است و آنها روز به روز در بدهیهای بیشتری غرق میشوند و راهی برای بازپرداخت آن ندارند.
در این بیانیه مشترک همچنین آمده است، تکیه خانوادهها به مشاغل بی سامان و غیرقابل پیشبینی در اقتصاد غیررسمی، عامل اصلی تشدید ناامنی غذایی است. زمانی که فرصتهای معیشتی کم باشد، این خانوادهها به سمت استراتژیهای منفی از جمله خرید غذا به صورت نسیه و کاهش هزینهها در مورد نیازهای اساسی، فروش دارایی، کارگری کودکان و ترک تحصیل سوق داده میشوند.
در بیانیه این دو سازمان آمده است، همچنان ۸۶ درصد از پناهندگان داخل اردوگاهها با ناامنی غذایی رو به رو هستند یا در نتیجه یک سری شوکهای اجتماعی و اقتصادی در معرض ناامنی غذایی قرار دارند. پیامدهای همهگیری کووید ۱۹ بر اشتغال در سال ۲۰۲۰ و کاهش ارزش دینار عراق همچنان احساس میشود؛ در حالی که افزایش قیمت ناشی از جنگ در اوکراین همچنان دسترسی مردم به مواد غذایی اولیه را محدود کرده است.
عراق میزبان حدود ۲۶۰ هزار پناهجوی سوری است که بیشتر آنها در اقلیم کردستان زندگی میکنند و ۹۵۷۴۵ تن در اردوگاهها زندگی میکنند، ۷۲ هزار تن از آنها از برنامه جهانی غذا کمک مالی و غذایی دریافت میکنند.
انتهای پیام
نظرات