به گزارش ایسنا، محمدعلی فقیه در دیدار با سردار غلامرضا علاماتی رئیس سازمان اسناد دفاع مقدس بیان کرد: اسناد فرهنگی ایثارگران و دفاع مقدس هویت ملی و میراث گرانبهای تاریخ ایران اسلامی هستند که باید ضمن حفظ، نگهداری و صیانت به بهترین شیوه و ابزار منتشر شوند و در اختیار همگان قرار گیرند.
وی با اشاره به اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران آمادگی تبادل اطلاعات دیجیتال اسناد فرهنگی ایثارگران را دارد، خاطرنشان کرد: نقشآفرینی و مشارکت همه دستگاههای کشور در نهضت جمعآوری اسناد و نیز تسهیم مخازن اسنادی برای ایجاد سامانهای جامع و یکپارچه در این راستا ضروری است.
وی با تأکید بر اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران در زمینه جمعآوری و حفظ اسناد مکتوب فرهنگی شهدا و ایثارگران اهتمام جدی دارد، یادآور شد: امسال تمام اسناد فرهنگی ایثارگران در قالب سامانه جامع اسناد افتخار از طریق بارگذاری بر روی اینترنت در اختیار همگان قرار خواهد گرفت و کاربران دسترسی کامل به ۹ میلیون سند شهدا، جانبازان و آزادگان خواهند داشت و سامانه اسناد ایثارگران با مشارکت بنیاد شهید و امور ایثارگران و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس یکپارچه میشود.
در ادامه سردار علاماتی رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس نیز ضمن تأکید بر همافزایی تمام دستگاهها جهت یکپارچهسازی اسناد مرتبط با دفاع مقدس گفت: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس به دنبال ایجاد سامانهای یکپارچه برای جمعآوری و نشر اسناد مرتبط با دفاع مقدس با همکاری تمام دستگاههای مرتبط است.
وی برای همکاری مشترک اسنادی با بنیاد شهید و امور ایثارگران اعلام آمادگی کرد و افزود: امسال گامهای اساسی در زمینه دیجیتالیسازی اسناد مرتبط با دفاع مقدس برداشته خواهد شد.
رحیم نریمانی، مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این نشست اسناد شهدا و ایثارگران را هویت ملی و فرهنگی ایران اسلامی برشمرد و گفت: این هویت برخاسته از بطن مردم و اقتدارآفرین است و تمام مردم بر اساس حقوق دسترسی آزاد به اطلاعات، باید به این اسناد دسترسی آسان و سهلالوصول داشته باشند.
وی تصیادآور شد: سال گذشته بیش از ۶۶ هزار خدمات اسنادی به افراد حقیقی و حقوقی مراجعه کننده ارائه شده است و بزودی سامانه اسناد افتخار به صورت برخط و آنلاین پشتیبانی شده و تحت وب خدمات اسنادی فرهنگی ایثارگران را به تمام مراجعهکنندگان ارائه خواهد کرد.
انتهای پیام
نظرات