دکتر حسین قاسمی صبح امروز (۶ فروردین ماه) در تشریح حال مصدومین این حادثه گفت: یکی از مصدومین حادثه، آقای ۲۳ که در همان دقایق اولیه با تشخیص مسمومیت استنشاقی، توسط اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان منتقل شده بود با بهبود علائم حیاتی از بیمارستان ترخیص و سایر مصدومین هم با دریافت خدمات درمانی از قبیل اکسیژان آزادی و انجام دارو درمانی در محل فوریت به صورت سرپایی درمان شدند.
وی اضافه کرد: عملیات اطفاء حریق همچنان ادامه دارد لذا اطلاعات تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه هرمزگان ادامه داد: ساعت۴:۳۰ بامداد امروز، گزارش یک مورد حریق در شهرک الهیه قشم به مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ ارسال و از همان دقایق اولیه تیم های اورژانس ۱۱۵ و آتش نشانی در محل حضور دارند. سه دستگاه آمبولانس به محل اعزام شده است.
قاسمی بیان کرد: ساختمانی مذکور یک ساختمان مسکونی چهار طبقه است که ظاهرا زیر زمین آن انبار چوب بوده که به علت شدت حریق ساختمان ریزش کرده است.
انتهای پیام
نظرات