• پنجشنبه / ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۸:۱۱
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1400121915464
  • خبرنگار : 50454

۸۴ میلیارد ریال تسهیلات به آسیب‌دیدگان کرونا در چهارمحال و بختیاری پرداخت شد

۸۴ میلیارد ریال تسهیلات به آسیب‌دیدگان کرونا در چهارمحال و بختیاری پرداخت شد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری گفت: ۸۴ میلیارد ریال تسهیلات به آسیب‌دیدگان ناشی از کرونا در زیرمجموعه‌های مرتبط با این اداره‌کل پرداخت شد.

به‌گزارش ایسنا به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری علیرضا جیلان اظهار کرد: این میزان تسهیلات به‌منظور جبران بخشی از خسارت‌های آسیب‌دیدگان ناشی از کرونا در زیرمجموعه‌های مرتبط با میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان پرداخت شده است.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری افزود: اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری ۲۵۰ فقره انواع پرونده‌های متقاضیان دریافت تسهیلات کرونایی با اشتغال ۳۹۴ نفر را به بانک‌های عامل استان ارسال کرد.

وی ادامه داد: تسهیلات درخواستی برای این تعداد از متقاضیان ۱۰۸ میلیارد ریال اعلام شده است.

جیلان خاطرنشان کرد: پیگیری‌های لازم به‌منظور جذب سریع‌تر بقیه اعتبارات و تسهیلات مرتبط با آسیب‌دیدگان ناشی از کرونا در زیرمجموعه‌های مرتبط با میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری انجام می‌شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha