• شنبه / ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ / ۰۸:۴۹
  • دسته‌بندی: اندیشه امام و رهبری
  • کد خبر: 1400112317628
  • منبع : مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت

بررسی همکاری ایران و چین در اندیشکده چرخه نوآوری مرکز الگوی پیشرفت

بررسی همکاری ایران و چین در اندیشکده چرخه نوآوری مرکز الگوی پیشرفت

اندیشکده چرخه نوآوری مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت دوشنبه هفته آینده میزبان یازدهمین نشست برای بررسی همکاری‌های علمی و فناوری ایران و چین به صورت مجازی است.

به گزارش ایسنا به نقل از دفتر ارتباطات مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در پی امضای قرارداد همکاری ایران و چین در نشستی که در تاریخ ۲۵ بهمن ماه با حضور رییس و اعضای اندیشکده چرخه نوآوری برگزار خواهد کرد به بررسی ابعاد علمی و فناوری این قرارداد خواهد پرداخت.

در این نشست دکتر حسین سالارآملی، قائم مقام بین‌الملل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به تبیین شرایط کنونی همکاری‌های علمی و فناوری ایران و چین و آخرین تحولات در این زمینه خواهد پرداخت.

همچنین در این نشست میترا امین‌لو دبیر انجمن مدیریت فناوری و نواوری ایران با موضوع بازنگری سیاست‌ها و قوانین الزام توسعه همکاری‌های فناورانه چین عفت نوروزی مدیر گروه مطالعات بین‌الملل علم و فناوری با موضوع شناسایی انواع ساز و کارهای همکاری علمی و فناورانه با کشور چین به ایراد سخن خواهد پرداخت.

همچنین دکتر آرش رییسی‌نژاد با موضوع از راه ابریشم دیجیتال تا برنامه ساختِ چین، دکتر جواد مشایخ با موضوع ضرورت طراحی الگوهای نوین برای همکاری فناوری ایران و چین، دکتر محمدصادق صارمی با موضوع مراکز نوآوری بین‌المللی ابزار توسعه صادرات و همکاری های فناورانه و دکتر نیل‌فروشان با موضوع سیاستها و راهبردهای توسعه صنعتی در چین؛ سنگ بنای فهم تحولات علمی و فناورانه چین امروز سخنرانی خواهند کرد.

لازم به یادآوری است که کشور چین با صادرات حدود ۳۳۰۰ میلیارد دلاری در سال ۲۰۲۱ با فاصله‌ای چشمگیر نسبت به آمریکا، اروپا و ژاپن در راس کشورهای جهان قرار گرفت. همچنین این کشور در همین سال ۲۶۵۰ میلیارد دلار واردات انجام داد که مازاد ارزی آن بالغ بر ۶۵۰ میلیارد دلار بود. چین با چنین ثروتی در تکنولوژی، نفوذ منطقه‌ای، جهانی و جمعیت زیاد، در آینده جهان و سرنوشت دیگر کشورها نقش مهمی دارد.

شناخت توانمندی‌های علمی، فناوری و اقتصادی این کشور با توجه به قرارداد همکاری ۲۵ ساله حایز اهمیت است.

اندیشکده چرخه نوآوری مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با دعوت از استادان و پژوهشگران فعال در این حوزه بستر آشنایی بیش‌تر محققان و دانش‌پژوهان کشورمان را با ساختارها و حوزههای فناوری و نوآوری چین به وجود آورده است.

علاقمندان می‌توانند در تاریخ ۲۵ بهمن ماه با مراجعه به آدرس اینترنتی innovation.olgu.ir در بستر فضای مجازی در این نشست علمی و تخصصی حضور یابند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۱-۱۵ ۱۰:۳۵

اندیشکده چرخه نوآوری مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، این توان علمی و اجرایی را دارد که ناظر همکاری ایران و چین در زمینه‌های علمی، فناورانه و نوآورانه باشد.