سعید تشکری در نشست خبری دومین جایزه ملی داستان حماسی که شامگاه یکشنبه، ۱۰ بهمن ماه، در حوزه هنری خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: فرایند برگزاری و ارسال آثار به جشنواره داستان حماسی از مهرماه امسال در جوار آرامگاه فردوسی با اقتباس از شاهنامه فردوسی و حماسههای بومی آغاز شد و تاکنون ادامه داشته است.
وی با بیان اینکه بیش از صدها اثر از ۲۰ استان مختلف کشور تا کنون برای شرکت در این رویداد آثار خود را به دبیرخانه جایزه ارسال کردهاند، افزود: به علت استقبال پرشور هنرمندان داستاننویس فراخوان این رویداد تا ۱۵ اسفند ماه تمدید شد و به دلیل کیفیت بالای آثار ارسالی جوایز این دوره بیشتر شد. تصمیم بر این شد که ۳ اثر برگزیده انتخاب شوند و به ترتیب ۵۰ میلیون، ۳۰ میلیون و ۲۰ میلیون تومان به سه اثر برگزیده تعلق گیرد.
دبیر علمی دومین جایزه داستان حماسی در رابطه با نگارش داستان حماسی، گفت: زبان و لحن حماسی در کتاب و آثار دیگر میتواند مهمترین پیوند ارگانیک را داشته باشد و میتواند خواننده را جذب و حرفهایتر کند و با موضوع کتاب بیشتر ارتباط برقرار کند. روح سلحشوری و رشادت در اثر حکیم ابوالقاسم فردوسی جاری است و این مورد نظر همه ماست تا بتوانیم الگوی روحیه قهرمان پروری و تمدن سازی را به خوبی در جوانان و نویسندگان کشورمان تقویت کنیم.
تشکری با اشاره به اهمیت نقش رسانهها در برگزاری این جشنواره ادبی، خاطرنشان کرد: رسانهها با پوشش خبری این دوره اصلیترین کار را انجام میدهند. اینکه ۱۴ اثر در دوره اول انتخاب شد و هماکنون در جامعه ادبی خیزش اجتماعی انجام میشود مهمترین اصل است.
وی اضافه کرد: دومین جایزه داستان حماسی در نویسنده ایجاد شوق میکند تا بتوانیم به رمان ایرانی با رویکرد حماسی برسیم. همچنین حضور نویسندگان و پیشکسوتان به جایزه و جشنواره رونق خوبی میدهد.
انتهای پیام
نظرات