• شنبه / ۱۸ دی ۱۴۰۰ / ۱۳:۱۸
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1400101813027
  • خبرنگار : 50250

استاندار خبر داد

ورود قرارگاه خاتم به بحث تکمیل باند دوم محور بروجن- لردگان به ایذه

ورود قرارگاه خاتم به بحث تکمیل باند دوم محور بروجن- لردگان به ایذه

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت اعتبارات از بحث تهاتر نفت، گفت: باند دوم محور بروجن- لردگان به ایذه با همکاری قرارگاه خاتم با استفاده از اعتبارات قابل توجه تهاتر نفت اجرایی می‌شود، این بحث یک ظرفیت بزرگ برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در حوزه راه‌سازی است.

غلامعلی حیدری ۱۸ دی‌ماه در شورای برنامه‌ریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری با اشاره به تغییر رویکرد در بودجه‌ریزی سال ۱۴۰۱، اظهار کرد: بودجه‌ریزی از وزارت محوری به استاندارمحوری تغییر پیدا کرده است و استانداران اختیارات بیش‌تری در هزینه‌کرد درآمدهای اختصاصی و تسهیلات خواهند داشت.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت اعتبارات از بحث تهاتر نفت، توضیح داد: باند دوم محور بروجن- لردگان به ایذه با همکاری قرارگاه خاتم و با استفاده از اعتبارات قابل توجه تهاتر نفت اجرایی می‌شود، این بحث یک ظرفیت بزرگ برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در حوزه راه‌سازی است و باید از آن حداکثر استفاده را کنیم، در همین راستا نزدیک به ۳۰ پروژه نیمه‌تمام برای استفاده از ظرفیت قرارگاه خاتم احصا شد.

وی در ادامه با بیان اینکه قرارگاه امام حسن(س) در سه بخش آب روستایی، جاده روستایی و مسکن روستایی می‌تواند در راستای محرومیت‌زدایی گام بردارد، خاطرنشان کرد: باید دستگاه‌های اجرایی مرتبط از جمله اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، بنیادمسکن انقلاب اسلامی و شرکت آب و فاضلاب برای انعقاد تفاهم‌نامه با این قرارگاه وارد عمل شوند.

حیدری در خصوص بحث انعقاد قرارداد بین سازمان برنامه و بودجه و دستگاه‎‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری، افزود: باید قراردادها تا خرداد ۱۴۰۱ مبادله شده تا کارها تسریع شود، همچنین دستگاه‌های اجرایی در اولین فرصت از وزارتخانه مرتبط برای افزایش اعتبارات ملی خود اقدام کنند، اعتبارات خوبی در اختیار وزارتخانه‌ها وجود دارد.

استاندار چهارمحال و بختیاری فروش اموال مازاد دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها را راهی برای جبران کسری بودجه و منابع داخلی عنوان کرد و گفت: این دستور رئیس‌جمهور است و دستگاه‌های اجرایی ملزم به انجام آن هستند.

وی با اشاره به اهمیت سند آمایش سرزمین چهارمحال و بختیاری، بیان کرد: این سند راهبردی و راهگشا است و در آینده ملاک بودجه‌ریزی خواهد بود، همچنین این سند می‌تواند در تحقق عدالت، توزیع عادلانه بودجه و امکانات موثر باشد، این سند باید با استفاده از ظرفیت نخبگان علمی بروز شود.

حیدری  تصریح کرد: اعتبارات بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ یک فرصت مغتنم برای کاهش بیکاری در چهارمحال و بختیاری محسوب می‌شود، دستگاه‌های اجرایی که تاکنون اعتبارات آن‌ها در این حوزه از طریق وزارتخانه ابلاغ نشده است، در اسرع وقت این مسئله را پیگیری کنند، فرصت جذب اعتبارات محدود است، برش شهرستانی اعتبارات تبصره ۱۸ برای فرمانداران ارسال شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه توسعه شهرستان زلزله‌زده کوهرنگ در دستور هیات دولت قرار گرفته است، تاکید کرد: باید یک طرح جامع برای توسعه همه‌جانبه این شهرستان در بخش‌های زیرساختی تهیه و تا هفته آینده ارائه شود، سازمان برنامه و بودجه یک زمانبندی برای این مسئله تعیین کند.

وی ادامه داد: سهمیه هر شهرستان در طرح اقدام ملی مسکن تعیین شده است، فرمانداران نسبت به تهیه زمین و زیرساخت‌ها اهتمام بورزند، دستگاه‌های اجرایی نیز فرمانداران را یاری کنند.

حیدری در خصوص فرآیند حذف ارز ترجیهی از برخی کالاها، تصریح کرد: چند نرخی بودن ارز موجب به‌وجود آمدن رانت در کشور شذ، همچنین ارزان بودن برخی کالاهای اساسی موجب افزایش مصرف این کالاها شده است، شاید در ابتدا حذف ارز ترجیهی مشکلاتی را ایجاد کند، اما قطعا نتایج آن در اقتصاد کشور مثبت و به نفع اقشار آسیب‌پذیر خواهد بود، جهادکشاورزی و دستگاه‌های اجرایی بحث احتکار و درج قیمت کالا را دنبال کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha