عباس رنجبر اظهار کرد: اگر پراکندگی پمپهای بنزین از طریق اجرای طرح پمپهای تکسکو افزایش یابد، مردم زمان کمتری برای سوختگیری اختصاص میهند و در کنار آن احساس خطرحضور در مجموعههای بزرگ نفتی نزد شهروندان کاهش مییابد.
وی افزود: این طرح در تمام کشورهای دنیا به خصوص اروپا در پارکینگ منازل و یا مجتمعهای مسکونی در حال اجرا است که خطر آن در حد موتورخانهها و تانکرهای قدیمی نفت است که البته استانداردسازی میشود.
وی تأکید کرد: از شهروندان عزیز دعوت میکنم اگر چنین فضایی در اختیار دارند، میتوانند با کمک شهرداری اقدام به احداث پمپبنزین تکسکو در محل زندگی و یا مجتمعهای مسکونی بکنند.
شهردار تبریز یادآور شد: با احداث این پمپهای تکسکو، بار ترافیکی شهر کاهش یافته و در کنار سهولت سوختگیری برای شهروندان، ایجاد اشتغال نیز میشود.
وی در پاسخ به سوالی در رابطه با تغییر کاربری زمین ورزشی و احداث پمپبنزین نیز گفت: هر نوع تغییر کاربری از طریق شهرداری و طی پروسهای خاص انجام و در مراجع ذیربط که در اینجا ماده پنج شورای عالی شهرسازی و معماری کشور است، تصویب می شود و آنجا نیز با لحاظ اظهار نظر شرکتهای فرآورده نفتی، از بابت استانداردسازی و رفع خطر مجوز صادر میشود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، وی افزود: در این مورد خاص نیز تمام زمین ورزشی تغییر نمییابد و تنها بخشی از آن تغییر کاربری یافته است که در ماده پنج مطرح شده و قطعا استانداردهای لازم را دارد.
انتهای پیام
نظرات