• پنجشنبه / ۲ دی ۱۴۰۰ / ۱۲:۱۳
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1400100201027
  • خبرنگار : 50474

امام جمعه بم:

قول هایی که در بم مغفول ماند و عملیاتی نشد

قول هایی که در بم مغفول ماند و عملیاتی نشد

ایسنا/کرمان امام جمعه بم گفت: قول هایی در بم داده شد اما متاسفانه مغفول ماند و عملیاتی نشد که همت دولت جدید و مسئولان امر را می طلبد.

حجت‌الاسلام  قاسم دانشی در گفت وگو با ایسنا ضمن تسلیت شهادت بانوی دو عالم زهرای مرضیه (س) و همچنین تسلیت  هیجدمین سالگرد حادثه جانکاه زلزله بم در پنجم دی ماه ۸۲ گفت: مردم این دیار علی رغم بزرگی این داغ و تلخی از دست دادن جمع زیادی از بستگان و همشهریان عزیزشان  شاکر درگاه الهی هستند و این بیت معروف "یکی درد و یکی درمان پسندد، یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل هجران، پسندم آنچه راجانان پسندد" را می توان در بازماندگان این حادثه تلخ به خوبی دید.

 حجت الاسلام دانشی ادامه داد: پس از این حادثه دلخراش مقام معظم رهبری عنایت ویژه ای به مردم این شهرستان داشتند و در سه مرحله به بم سفر کردند و تاکیدات ویژه، پیگیری‌های مثال زدنی و فرمایش  مشهور ایشان که "از دل این ویرانه ها، شهری آباد و مستحکم خواهیم ساخت" موجبات دلگرمی برای اهالی رنج دیده این منطقه بود.

 وی ضمن قدر دانی از کسانی که در سطح بین‌المللی و از دیگر کشورها و نهادهای بین‌المللی و مردمی در ساخت بم کمک کردند، گفت: امروزه به اذعان کارشناسان، شهرستان بم را می توان جزء مستحکم ترین شهر ها نام برد. علی رغم اینکه  زلزله دلخراش شهر بم و  پیرامون آن شهر بروات را در برگرفت  اما از لحاظ مقاوم سازی شهرستان های شرق را شامل شد که می توان به مقاوم سازی ریگان، فهرج و نرماشیر که بخش هایی از بم بوده اند، اشاره کرد.

امام جمعه بم ضمن تسلیت به مناسبت شهادت شهید مفتح  و با اشاره به روز وحدت حوزه و دانشگاه، گفت: باید به عنوان یک طلبه یاد کنم از تمامی جهادگران و طلابی که در دوران سخت زلزله حضور پیدا کردند و در غسل، تدفین  و آوار برداری کمک کردند.

وی گفت: باید از تلاش های نمایندگان بم بزرگ در ادوار گذاشته و فعلی  که زحمات زیادی کشیده اند تشکر کرد ضمن اینکه باید گفت سفیران  خارجی از جمله سفیر آلمان و ژاپن که به شهر بم سفر داشتند برایشان  تعجب آور بود که این همان شهر تخریب شده است که اینگونه بازسازی آن انجام شده است و علی رغم بزرگی حادثه از جهت  تلفات انسانی و تخریب زیر ساخت ها در کوتاهترین مدت ساخته شد.

امام جمعه بم در ادامه تصریح کرد: در سالها ی اخیر  مردم عزیزمان شاهد  اقدامات خوبی از جمله طرح عظیم گاز رسانی به شرق استان کرمان بودند که در فصل سرمای زمستان محسوس است.

با دیپلماسی بیش از صد میلیون دوز واکسن وارد شد

حجت‌الاسلام دانشی با اشاره به بحران بیماری کرونا بیان داشت: باید از  ستاد کرونا در سراسر کشور بخصوص از مدافعان خط مقدم سلامت تقدیر کرد و  یاد و خاطر شهدای سلامت را گرامی داشت و قدردان کادر درمان در سراسر کشور  از جمله کسانی که در این شهر و دیار خدمت کردند، باشیم.

امام جمعه بم همچنین به بی توجهی سال گذشته در خصوص باز کردن راه ها و سفرهای نوروزی در زمان کرونا اشاره و تصریح کرد: متاسفانه در نتیجه این بی توجهی، تلفات  و مرگ میرهای زیادی  ناشی از کرونا را شاهد بودیم.

وی ادامه داد: خدا را شکر امروزه با تلاش و همکاری ملت عزیزمان تلفات فوتی ها به ۴۱ نفر رسید که جای تقدیر و تشکر دارد و می بینم در سراسر کشور دیگر شاهد شهر قرمز یا نارنجی نیستیم و این نشان می دهد که ما امروزه در دنیا  حرف برا ی گفتن داریم.

قول های که مغفول ماند و عملیاتی نشدند

حجت الاسلام دانشی گفت: توقعاتی که ما از مسئولان داریم توجه به معابر و کوچه های خاکی است که همچنان باعث آزار شهروندان می شود و پس گذشت ۱۸سال  همچنان خاکی هستند ستاد بازسازی پایان بازسازی را اعلام کرد و بعد از آن هم از توان  شهرداری  بم و شهر بروات خارج  است که بخواهند عمران شهری  را سر و سامان بدهند از جمله اینکه بخش عظیمی از معابر شهری و کوچه ها خاکی هستند. البته کارهایی نسبت به سالهای گذشته، انجام شده ولی حجم زیادی باقی مانده است.

حجت الاسلام دانشی به شهر بروات اشاره کرد و بیان داشت: علی رغم اینکه بروات شهری توریستی است اما صحنه های ناهنجاری در بحث عمرانی در بروات شاهد هستیم که باید مسوولین امر این مطلب را مورد توجه ویژه قرار دهند و چاره اندیشی کنند.

 امام جمعه بم خاطرنشان کرد: در سالهای اخیر مسئولان و دولتمردان به شهرستان بم سفر داشتند و قول های زیادی دادند از جمله خرید دستگاه ام ای ار بود قول دادند ظرف یک ماه دستگاه را بفرستند و ضمن تماسی که  داشتم، گفتند دو هفته دیگر انجام می شود از دو هفته، چندین ماه گذشت تا دولت تغییر کرد و خرید دستگاهی که برای این شهر لازم بود، مغفول ماند.

وی تصرح کرد: با توجه به اینکه بیمارستان پاستور خدمات دهی به چهار شهرستان را انجام می دهد، لذا مجموعه وزارتخانه و رییس دانشگاه علوم پزشکی زحمت کشیدند و دستگاه معیوبی  را فرستادند که راه اندازی شد ولی جوابگو نیست و می طلبد که وزارت بهداشت در این خصوص عنایت ویژه ای داشته باشد.

وی به بیمارستان ۲۰۲ تختخوابی این شهرستان اشاره و تصریح کرد: پس از یک وقفه طولانی شروع به کار کرد و پیمانکار عوض شد اما به دلیل عدم  اعتبار پروژه تعطیل شد با توجه به اینکه ما در جاده ترانزیتی قرار داریم و هر روز شاهد تصادفات خودروهای حمل قاچاق انسان از کشورهای همجوار هستیم، لذا اتمام این بیمارستان یکی از نیازهای ضروری برای شهرستان است.

حجت الاسلام دانشی خاطرنشان کرد: از جمله قول های وزرایی که به شهرستان بم سفر داشتند و محق نشد اورژانس هوایی را می توانیم، نام ببریم که محقق نشد.

وی به نمایندگی های که قرار بود به شهر بم داده شود، اشاره و تصریح کرد: می توان به نمایندگی اداره کل صمت، فرهنگ و ارشاد اسلامی اشاره کرد که فقط در حد صورت جلسه بود و به جایی نرسید که جای تأسف دارد. امیدواریم دولت مردان فعلی تلاش کنند تا قول های که قبلاً داده شده به فعلیت برسانند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha