داریوش حسن نژاد در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: ۱۳۴۶ حلقه چاه غیرمجاز در استان وجود دارد که از این تعداد، ۳۳۶ حلقه فرم یک، ۳۰۴ حلقه فرم ۵ و ۷۰۶ حلقه چاه غیرمجاز در سیستم ثبت شدهاند.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای لرستان افزود: در راستای طرح احیاء و تعادل بخشی آبهای زیرزمینی از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون ۴۴ حلقه چاه غیرمجاز پر و مسلوب المنفعه شده که با انجام این عملیات از برداشت سالانه ۲ میلیون مترمکعب از منابع آبهای زیرزمینی دشتهای استان جلوگیری شد.
حسن نژاد تصریح کرد: همچنین ۹۰ حلقه چاه به کنتور هوشمند مجهز شده و ۲۰ دستگاه حفاری غیرمجاز توقیف شده است.
وی افزود: با تلاش اکیپ گشت و بازرسی و با هدف صیانت از منابع آبهای زیرزمینی، ۴۱ دستگاه موتور تلمبه غیرمجاز جمع آوری شده است.
حسن نژاد با اشاره به اینکه هماکنون ۷۵۲۰ حلقه چاه منابع آب مجاز در استان وجود دارد، بیان کرد: از این تعداد، ۵ هزار و ۷۶۰ حلقه چاه مربوط به بخش کشاورزی، ۱۴۵۳ حلقه چاه در بخش صنعت و ۳۹۷ حلقه چاه مربوط به بخش آب شرب است.
وی اضافه کرد: کل چاههای منابع آب صنعتی و کشاورزی مجاز که دارای پروانه بهرهبرداری هستند، میبایست به دستگاههای اندازهگیری هوشمند آب مجهز شوند.
این مسئول خاطرنشان کرد: با توجه به افت سالانه سطح آب زیرزمینی در دشتهای استان، این شرکت پروژه انسداد چاههای غیرمجاز، نصب کنتور هوشمند آب بر روی چاههای منابع آب دارای مجوز پروانه بهرهبرداری و جمعآوری موتور تلمبههای غیرمجاز را تا حصول نتیجه با جدیت پیگیری خواهد کرد.
انتهای پیام
نظرات