ناصر خوش خبر، دوشنبه شب ۱۷ آبان در بیست دومین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان اظهار کرد: مدرسه سازی سه ضلع دارد؛ مجمع خیرین مدرسه ساز، اداره کل نوسازی مدارس و اداره کل آموزش و پرورش که هرسه در جهت نابودی جهل و بی سوادی تلاش میکنند.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه خیرین حتی به اندازه یک آجر به مدرسه سازی ادامه میدهند، تصریح کرد: خیرین مدرسه ساز پشتیبانان واقعی جبهه مبارزه با جهل و بی سوادی هستند؛ اقدامات خیرین در مناطق محروم وجود دارد، اما در مرکز استان هم نیازمندیهای زیادی در زمینه بازسازی و احداث مدارس جدید بهخصوص در مسکن مهر داریم و از طرفی همه ما موظف هستیم که بسترسازی کنیم تا خیرین با خیال راحت نقش خودشان را ایفا کنند.
خوش خبر ادامه داد: خیران همواره با پیشگامی با برطرف کردن نیاز به دانش در استان زبان زد بودهاند وبرای حمایت از کودکان نوجوانان این سرزمین قدمهای مثبتی برداشتهاند.
وی با بیان اینکه علم فرزندان ما باید همراه با تعلیم و تربیت اسلامی باشد، گفت: تربیت اسلامی علم را جهتدار میکند و علمی که بدون تعلیم و تربیت اسلامی باشد، شاید به بیراهه کشیده شود.
وی بیان کرد: فرزندان این سرزمین نیازمند فضای آموزشی خوب هستند تا با آرامش خاطر بهدنبال علمآموزی بروند.
خوشخبر با اشاره به مشارکت بالای مردم خراسان جنوبی در زمینه کارهای خیرخواهانه بهویژه در دوران کرونا و کمک مومنانه افزود: مردم خراسان جنوبی در دوران کرونا ۲۵۶ میلیارد تومان کمک مومنانه اهدا کردند و نقل قول آن برای مسوولان کشوری با توجه به پهناور بودن و کمتر توسعه بودن استان جای تعجب دارد که این موضوع نشان از اعتقاد و باور غنی و ارزشمند مردمان این خطه دارد.
وی با اشاره به اینکه در زمینه خیرین امنیتساز هم در خراسان جنوبی کمکهای بسیار خوبی را داشتهایم، تصریح کرد: خیلی از خیرین در زمینه مدرسهسازی، سلامت و بهداشت و در زمینه امنیت توامان فعالیت دارند که اقدامات آنان جای تقدیر دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: اعتبارات و امکانات دولتی با توجه به دامنه و گستره مسائل و مشکلات محدود است و شاخصه عدالت اجتماعی و افزایش امکانات و زیرساختها در مناطق کمتر برخوردار در دستور کار استاندار و مسوولان استانی است.
وی افزود: نهادهای جمهوری اسلامی نقش خوبی در توسعه زیرساختهای شهرستانهای مرزی ما انجام دادند که اعتماد، امید، نشاط و اعتماد به نظام اسلامی را دوچندان کردند.
فعالیت ۵۰ هزار خیّر مدرسه ساز در خراسان جنوبی
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز از فعالیت ۵۰ هزار خیّر مدرسه ساز در خراسان جنوبی خبر داد که با اقدامات خیرخواهانه خود چراغ علم و دانش را روشن نگه داشتهاند.
محمدعلی واقعی، اظهار کرد: خیّران همواره در برطرف کردن نیازهای آموزشی و تربیتی پیشتاز بوده و برای حمایت از کودکان و نوجوانان این سرزمین قدمهای مثبتی بر داشتهاند.
وی بیان کرد: با اجرای طرح آجر به آجر که با هدف جذب کمکهای خرد مردمی به سمت مدرسهسازی شکل گرفت، شاهد رشد این امر مقدس در استان بودیم که محصول آن جذب ۲۹ میلیارد تومان، تعهد خیّران مدرسه ساز استان، بوده است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه از محل کمک خیران ۱۶۸پروژه مدرسه سازی در استان در دست اجراست، بیان کرد: با کمک اداره کل نوسازی و خیّران، امسال یک مترمربع به سرانه آموزشی استان اضافه شد.
دبیر شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی از آغاز به کار ۱۲۱ کلاس درس در شش ماهه نخست سال جاری خبر داد و افزود: تا اپایان امسال، پیش بینی می شود، ۱۲۱کلاس درس دیگر تکمیل و در پروسه فرایند تعلیم و تربیت قرار گیرد.
نماینده وزیر آموزش و پرورش در خراسان جنوبی، با بیان اینکه ۳۰ درصد مدارس استان احتیاج به بهسازی دارند و اولویت ما احداث فضاهای جدید آموزشی و پس از آن حذف مدارس تخریبی است، بیان کرد: تنها در سایت مسکن مهر بیرجند احداث ۱۸۰ کلاس درس ضروری است و در مجموع مساکن مهر استان نیز به ۷۵ فضای آموزشی جدید نیاز داریم.
در این آیین از هشت خیر مدرسهساز خراسان جنوبی با اهدای لوح سپاسی تجلیل شد. در این آیین از دو کتاب مادر شهید، زندگی نامه و کارنامه خیّر مدرسه ساز بانو نساء مزیدی مادر امیر سرلشکر خلبان شهید محمدحسین رئوفی فرد و کتاب زندگی نامه و کارنامه خیّر مدرسه ساز آقای غلامحسین فرزین رونمایی شد.
انتهای پیام
نظرات