• یکشنبه / ۹ آبان ۱۴۰۰ / ۰۹:۱۵
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1400080906010
  • خبرنگار : 50187

آیا می‌دانید بازدارنده های ذهنی شما چیستند؟

آیا می‌دانید بازدارنده های ذهنی شما چیستند؟

ایسنا/کرمان آیا تاکنون با خودتون فکر کرده اید که «چرا موفق نمی شویم؟» یا حداقل «به تمام چیزهایی که می خواهیم نمی رسیم؟»، «چرا شکست می خوریم؟». پاسخ به این سئوالات و چراهای زیاد دیگر در دوره «بازدارنده های ذهنی» داده و راه حل عملی آن ارائه می شود.

به گزارش ایسنا، این دوره برای اولین بار در استان کرمان و توسط مجتمع آموزشی جهاددانشگاهی برگزار می شود که تمام تلاش متخصصان و مدرسان این دوره، در راستای رسیدن به جواب این سئوالات و البته ارائه راه حل عملی آن، به کارگیری ۱۰۰ درصدی قانون جذب است.

«بازدارنده» به معنی مانع یا عایق و استپ درونی است،  بازدارنده ها دستوراتی هستند که فرد را از انجام کار، رفتار و یا تجربه احساس به خصوص نهی کرده و مجاز به انجام دادن آنها نیست .

بازدارنده ها نقش مهمی در نمایشنامه زندگی افراد ایفا می کنند که اغلب با کلمات «نباش و نکن» همراه است. این بازدارنده ها به صورت غیرکلامی به کودک منتقل می شوند.

مجتمع آموزشی جهاددانشگاهی کرمان برای اولین بار در استان دوره «بازدارنده های ذهنی» را برگزار می کند. در آموزش بازدارنده ها ما از کلماتی واضح و روشن استفاده می کنیم ولی فرد در دوران کودکی این کلمات را از مجموعه حالات و رفتارهای والدین یا جانشینان آنها چنین استنباط کرده است .

هدف از بازدارنده ها چیست؟

سوال اساسی این است که هدف از این بازدارنده ها چیست؟ شناخت ساختار شخصیتی است تا بدانیم چرا در زندگی خود به شیوه ای خاص فکر، احساس و رفتارمی کنیم؛ و سپس آن را به دلخواه خود تغییر دهیم.

به این ترتیب شناخت بازدارنده های درونی به انسان کمک می کند تا تعادل در شخصیت خود را به دست آورده و رفتار خود را براساس آن تنظیم کند.

"ارتباط خوبی با همسر یا فرزند یا دوست برقرار کنیم"، «خجالتی هستیم و راحت نمی توانیم در جمع صحبت کنیم»، « به تنهایی نمی توانیم تصمیم بگیریم و دائم از دیگران مشورت می گیریم»، « اعتماد به نفس ما پایین است و راحت خواسته خود را نمی توانم بیان کنیم»، «کارهای خود را نصف و نیمه رها می کنیم و گاهی می گوییم از شنبه شروع می کنیم» و ... همه این مشکلات طرحواره های دوران کودکی ماست که حال در مقام یک پدر و مادر باید سعی کنیم به نحوی این مشکلات را در کودکانمان حل کرده و نگذاریم این راه در فرزندانمان ادامه داشته باشد.

این بازدارنده ها به چه شکل ایجاد می شوند ؟

بازدانده ها در دوران کودکی با یک واقعه شکل می‌گیرند. در اثر اینکه زیاد تکرار شدند یا ما با آنان شرطی شدیم یا در اوج هیجان اتفاق افتاده است .

۱۷ بازدارنده ذهنی مشخص شده شامل «وجود نداشته باش»، «خودت نباش»، «بچه نباش »، «بزرگ نشو»، «موفق نشو»، «مهم نباش»، «نزدیک نباش»، «تعلق نداشته باش»، «سالم نباش»، «هیچ کاری نکن»، «فکر نکن»، «احساس نکن»، «کامل باش»، «خشنود کن»، «سختکوش باش»، «قوی باش» و «عجله کن» هستند که با شناخت بازدارند ه ها، می توانیم خودمان را بیشتر بشناسیم و مهارت زندگی کردن را یاد گرفته تا کیفیت زندگیمان عوض شود.

علاقمندان می توانند جهت ثبت نام در این دوره که با اعطای مدرک معتبر همراه خواهد بود از ساعت ۸ صبح تا ۲۰ به مجتمع آموزشی جهاددانشگاهی کرمان واقع در خیابان هزار و یکشب، نبش کوچه شماره ۱۸ مراجعه و یا با شماره تلفن های ۳۲۴۳۶۸۵۵ و ۳۲۴۳۶۸۵۶ تماس گرفته و اطلاعات بیشتری از برگزاری این دوره و سایر دوره های آموزشی تخصصی که در این مجموعه در حال برگزاری است، کسب کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha