• یکشنبه / ۹ آبان ۱۴۰۰ / ۰۸:۰۸
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400080905918
  • خبرنگار : 50444

حضور ۵ عضو هیات علمی دانشگاه‌های خراسان شمالی در لیست دو درصد دانشمندان برتر جهان

حضور ۵ عضو هیات علمی دانشگاه‌های خراسان شمالی در لیست دو درصد دانشمندان برتر جهان

ایسنا/خراسان شمالی پنج عضو هیأت علمی دانشگاه‌های خراسان شمالی در رتبه‌بندی برترین دانشمندان جهان، موفق به کسب جایگاه دو درصد دانشمندان برتر جهان شدند.

به گزارش ایسنا، بر اساس پژوهشی که توسط دانشمندان دانشگاه استنفورد بر روی داده‌های اسکوپوس انجام شد، فهرست ۱۰۰ هزار دانشمند پر استناد در تمامی رشته‌ها و نیز دانشمندان دو درصد برتر حوزه‌های علمی شناسایی و معرفی شد.

این پژوهش که بر اساس داده‌های پایگاه استنادی اسکوپوس انجام پذیرفته است، دانشمندان را در پنج حوزه موضوعی اصلی، ۲۲ حوزه موضوعی فرعی و ۱۷۶ رشته بر اساس شاخص‌های استنادی استاندارد طبقه‌بندی کرده است. همچنین شرط ورود پژوهشگران به فرآیند رتبه‌بندی انتشار حداقل پنج مقاله بود که در مجموع تقریباً هشت میلیون دانشمند مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفتند که در لیست نهایی علاوه بر یک صد هزار نفر برتر، دو درصد برتر هر حوزه موضوعی نیز به فهرست نهایی اضافه شد.

در این گزارش که در ۱۹ اکتبر ۲۰۲۱ در مجله PLOS به چاپ رسیده است، نام پنج عضو هیات علمی دانشگاه‌های بجنورد و مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین در آن مشاهده می‌شود.

دکتر حسن سجادی استادیار گروه مهندسی مکانیک، دکتر امین جاجرمی دانشیار گروه مهندسی برق و دکتر امین امیری دلوئی دانشیار گروه مهندسی مکانیک سه عضو هیأت علمی دانشگاه بجنورد هستند که در لیست دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار دارند.

دکتر علی خرسند زاک و دکتر صدیقه عباسی نیز اعضا هیات علمی مجتمع آموزش عالی اسفراین هستند که در لیست دو درصد دانشمندان برتر جهان به استناد گزارش متخصصان دانشگاه استنفورد در سال ۲۰۲۱ قرار گرفته‌اند.

نام دکتر علی خرسندزاک (دانشیار گروه فیزیک) و دکتر صدیقه عباسی (دانشیار گروه مهندسی شیمی) پژوهشگران برتر خراسان شمالی و مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین به دلیل استنادات بالای مقالات تحقیقی و سهم بسزایی که در پیشرفت حوزه‌های تخصصی داشته‌اند دیده می‌شود.

در این فهرست، پارامترهای متعددی بر روی مقالات منتشره در پایگاه استنادی اسکوپوس از سال ۱۹۶۰ تا ۲۰۲۰ میلادی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است که از جمله آن می‌توان به تعداد مقالات و تعداد ارجاعات به مقالات شامل یا بدون خوداستنادی نویسنده، تعداد مقالات تک نویسنده، درصد استناد نویسندگان به مقالات خود، رنکینگ دانشمندان در حوزه‌های تخصصی و معرفی حوزه تخصصی نویسندگان، اشاره کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha