• پنجشنبه / ۲۹ مهر ۱۴۰۰ / ۱۷:۰۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400072921390
  • خبرنگار : 71477

کره جنوبی در پرتاب موفقیت‌آمیز نخستین موشک ساخت داخل شکست خورد

کره جنوبی در پرتاب موفقیت‌آمیز نخستین موشک ساخت داخل شکست خورد

نخستین موشک ساخت داخل کره جنوبی امروز (پنج‌شنبه) به ارتفاع مورد نظر خود رسید؛ اما نتوانست شبه ماهواره‌ای به وزن یک و نیم تن را در مدار قرار دهد و به همین خاطر در انجام این ماموریت ناموفق بود.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، مون جائه-این، رئیس جمهوری کره جنوبی که بر این پرتاب موشکی نظارت داشت، همچنان این آزمایش موشکی را به عنوان یک "موفقیت فوق‌العاده" توصیف می‌کند که این کشور را در تعقیب برنامه پرتاب ماهواره‌ای خود یک گام به جلو می‌برد.

لیم هی-سوک، وزیر علوم کره جنوبی گفت: مراحل اول و دوم راکت "نوری" یعنی مراحل پرتاب و جداسازی به خوبی انجام شدند؛ اما مرحله سوم که قرار دادن یک شبه ماهواره در مدار بود با موفقیت انجام نشد.

در حالی که کره جنوبی می‌گوید قصد دارد از موشک "نوری" برای پرتاب ماهواره استفاده کند، این آزمایش به عنوان بخشی از پیشرفت مداوم این کشور در زمینه توسعه تسلیحات در نظر گرفته شده است.

هزینه ساخت موشک "نوری" یک میلیارد و شش میلیون دلار برآورد شده است. وزن این موشک ۲۰۰ تن و طول آن ۴۷.۲ متر و دارای شش موتور سوخت مایع است.

رئیس جمهوری کره جنوبی در یک سخنرانی تلویزیونی گفت: اگرچه این پرتاب به طور کامل به تمامی اهداف خود دست نیافت؛ اما همچنان یک موفقیت فوق‌العاده برای نخستین پرتاب موشکی محسوب می‌شود.

کره جنوبی قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ به ماه کاوشگر بفرستد.

پرتاب این موشک در بحبوحه تشدید رقابت تسلیحاتی بین دو کره صورت گرفته است. هر دو کشور به تازگی سلاح‌های جدیدی را آزمایش کرده‌اند.

به گفته موسسه تحقیقاتی هوافضای کره که ناظر بر این پرواز بوده، کره جنوبی قصد دارد تا سال ۲۰۲۷ چهار پرتاب دیگر "نوری" را برای افزایش قابلیت اطمینان انجام دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۷-۳۰ ۱۲:۳۵

چطور ی سری کشورا آزادانه موشک آزمایش میکنند ولی ب محض آزمایش یک کشور ثالث رسانه های چاپلوس غربی جنجال ب پا میکنند گر چه دیگر دادو و روزه ای که میکشند بی فایده است زیرا دیگر کسی ب ب یک بام و دو هوای غرب اهمیتی نمیدهد

avatar
۱۴۰۰-۰۷-۳۰ ۱۹:۱۴

زمانی که ما پیکان میساختیم کره فدغون میساخت ، اما الساعه تکنولوژی فرغون هم نداریم!!!