• یکشنبه / ۱۸ مهر ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۲
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400071811970
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

معاون سازمان صمت خراسان جنوبی مطرح کرد:

از تعیین قیمت گوشت قرمز در کمیته کارشناسی تا عرضه براساس نرخ‌نامه

از تعیین قیمت گوشت قرمز در کمیته کارشناسی تا عرضه براساس نرخ‌نامه

ایسنا/خراسان جنوبی معاون بازرسی و حمایت از مصرف‌کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی از تعیین قیمت گوشت قرمز در کمیته کارشناسی خبر داد و گفت: متصدیان واحدهای عرضه‌کننده گوشت قرمز موظف به رعایت نرخنامه هستند.

علی تهوری افزود: قیمت گوشت قرمز به استناد مصوبه کمیسیون تنظیم بازار در کمیته کارشناسی متشکل از سازمان صمت استان، سازمان جهاد کشاورزی، اتحادیه دامداران استان و اتحادیه مواد پروتئینی در شهریور ماه ۱۴۰۰ تعیین شده و رعایت نرخنامه الزامی است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی، وی اظهار کرد: حداکثر قیمت مصرف‌کننده گوشت گوسفندی (بره و بزغاله نر) با کیفیت و دارای لیبل آبی هر کیلوگرم لاشه ۱۱۵ هزار تومان و ران، راسته گردن، سردست ۱۲۰ هزار تومان و هر کیلوگرم گوشت گوساله نر (ران و سردست) ۱۲۵ هزار تومان و گوساله ماده ۱۰۵ هزار تومان است.

معاون بازرسی و حمایت از مصرف‌کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: متصدیان واحدهای صنفی موظف به درج نرخنامه در معرض دید مصرف‌کنندگان و رعایت حداکثر قیمت هستند و نظارت در این خصوص برای رعایت حقوق مصرف‌کنندگان تشدید شده و از مردم می‌خواهیم هرگونه تخلف در این زمینه را به سامانه ارتباطی ۱۲۴ اعلام کنند تا مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha