• جمعه / ۹ مهر ۱۴۰۰ / ۱۶:۳۲
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1400070905831
  • خبرنگار : 71415

گمانه زنی یک تحقیق درباره به کارگیری حشرات در ایجاد سندروم هاوانا

گمانه زنی یک تحقیق درباره به کارگیری حشرات در ایجاد سندروم هاوانا

یک گزارش که محتوایش اخیرا در آمریکا از حالت طبقه بندی خارج شده نتیجه گرفته نویزهایی که به عنوان عامل بیماری اسرار آمیز موسوم به "سندروم هاوانا" در دیپلماتهای آمریکایی مستقر در پایتخت کوبا مطرح شده‌اند، احتمالا نه از سوی سلاح‌های مایکروویو بلکه از سوی حشرات ایجاد شده‌اند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک،‌ رخدادهای پیرامون "سندروم هاوانا" ابتدا در سال ۲۰۱۷ بروز پیدا کردند هنگامی که گزارش‌های رسانه‌ای ادعا کردند دیپلمات‌های آمریکایی مستقر در پایتخت کوبا اواخر سال ۲۰۱۶ شروع به شنیدن صداهای عجیبی کردند که قابلیتهای شناختی و شنوایی آنها را تحت تاثیر قرار داد.

گزارش علمی مذکور به سفارش وزارت امور خارجه آمریکا و از سوی گروه مستقل مشاوره علمی موسوم به JASON

به اجرا در آمده است.

بر اساس این گزارش که متنش به دست رسانه بازفیدنیوز رسیده،‌دانشمندان به بررسی دست کم  هشت "فایل صوتی و تصویری ضبط شده توسط پرسنل آمریکایی از صداهای فرکانس بالا" پرداختند و همچنین روایت‌های شخصی دیپلماتها و اطلاعات پزشکی آنها  را نیز مورد بررسی قرار دادند.

در این مطالعه نوشته شد: هیچ منبع واحد انرژی قابل قبولی (نه رادیویی/مایکرو ویو و نه صوتی) نمی تواند هم تولید کننده سیگنالهای صوتی-تصویری ضبط شده و هم تاثیر پزشکی گزارش شده،‌باشد. ما معتقدیم که این صداهای ضبط شده دارای ماهیت مکانیکی یا بیولوژیکی هستند تا این که منشا الکترونیک داشته باشند. محتمل ترین منبع آنها جیرجیرک است.

این گزارش با این حال این فرضیه که "این صداها به رغم بی ضرر بودند، از سوی یک عامل دشمن به عنوان فریب و پوشاننده یک یک شیوه کاملا بی ربط دیگر برای ایجاد بیماری تولید شده باشند" را رد نکرد.

در دسامبر ۲۰۲۰ هم یک گزارش دیگر سفارش داده شده از سوی وزارت امور خارجه آمریکا که از سوی آکادمی ملی علوم آمریکا انتشار یافت ، نتیجه گیری کرد که ساطع کردن امواج هدایت شده مایکروویو محتمل ترین عامل سندروم هاوانا است.

مجلس نمایندگان آمریکا اواخر سپتامبر لایحه ای به منظور پرداخت پول به پرسنل آمریکایی که از این بیماری اسرار آمیز رنج می برند را تصویب کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha